Boktips: Den dubbla tystnaden

Nu har jag lyssnat klart på ljudboken Den dubbla tystnaden av Mari Jungstedt

Jag tyckte om den här boken. Läs gärna recensioner och mer info om handlingen i de länkar jag lämnar.

Den här boken ger jag tre tonårsmorsor av fem:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

För andra boktips, gå in på Boktipset!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Boktips: Den dubbla tystnaden

  1. Blir nog min nästa bok 😉

    Måste fråga. Du har ju twitter o det har jag med, men jag förstår ju ingenting än av det. Om jag vill svara på något som tex du har skrivit. Hur gör man då? Går det?

    Jag är heldum på twitter, men det är ändå roligt 🙂

    Kram på dig.

  2. smulan: Om du vill svara på något jag har skrivit i en tweet, så under varje tweet finns möjlighet att antingen ”reply” eller ”retweet”. Reply klickar du på när du vill svara (du skriver då svaret i samma ruta som du skriver en tweet från). Om du gör en retweet, betyder du att du ”skickar vidare” något som du tycker var roligt/bra som du vill vidarebefordra till dina följare. Om du vill se om någon svarat eller retweetat dig, så klickar du bara på ditt namn i högerspalten. Är du med? Jag är ingen expert heller, det är lite learning by doing! 😉 Kram tillbaka!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.