Veckans Radiokrönika: Mamma förr och nu

Jag tror att mammarollen skiljer sig väldigt mycket för varje generation, på både ont och gott

Ni som följer min blogg vet att jag för ett tag sedan var inbjuden på en bokafton på temat ”Mamma Förr och Nu”. Ni vet också att jag var rätt upprörd över att Hanne Kjöller, som jag upplevde det, hånade arbetarklassen och att jag sedan gjorde en omvärdering av hennes bok, då jag faktiskt tyckte den hade flera viktiga och bra delar. Faktiskt så pass bra att jag gav boken hela fyra tonårsmorsor av fem!!

Jag har spunnit vidare på det här ämnet ”mamma förr och nu”. Kanske i lite andra perspektiv än de som togs upp under bokaftonen, men inte mindre tänkvärt för det!

I Tisdags sändes ännu en av mina radiokrönikor/kåserier i Radio Uppland. Jag glömde dock lägga upp det här och gör det i stället nu, lite efteråt. Det här kåseriet handlar alltså om just ”Mamma förr och Nu” och du kan lyssna på det HÄR (dra fram tidsvisaren till 14.30)!

Om du vill lyssna på några av mina tidigare kåserier så kan du göra det HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.