Vårrengöring rockar!

Igår var jag och min äldsta dotter Binta (21) inbjudna till ett event i Sollentuna. Det var en trevlig tillställning med temat ”Vårstäda ditt yttre”. Något som jag faktiskt brukar lägga ner lite tid på. (Tro det eller ej) Jag brukar ordna ett litet hemmaspa med fotbad, ansiktsbehandling och allmän ”feelgood-treatment”. Det som är bra med vårstädning är att man dels känner sig mycket fräschare efteråt, men att man också kan satsa på det plånboken tillåter.

Man kan antingen köra gurkskivor, fotbad med fotfil och vanliga ekonomi-krämer, ansiktsmask för någon tia på nästan vilken makeup-affär som helst och lite andra huskurer, eller så kan man köpa dyra produkter om man känner att det är ”ett säkrare kort” och plånboken tillåter. Eller så kan man helt enkelt lämna över det till folk i den branschen. Om man vill det. I den branschen är Unni som anordnade den här kvällen.

Nu har jag ju ”skällt” lite eller ”gnällt” (hur man nu vill se det? 😉 ) på de inbjudningar jag gått på den senaste tiden, men det ska jag inte göra den här gången. Tillställningen var fint anordnad. Det var trevlig stämning och enkelt med ändå med stil.

Jag hade här trevligt sällskap av både Binta och söta Sandra/Fröken Ajax, som jag dessvärre inte lyckades få någon bild på, men hon fick ju oss på bild i alla fall! 🙂

I Unni ´s skönhetssalong kunde man finna det mesta i skönhetsväg

Binta var riktigt på hugget när det bjöds på Jordgubbs-nånting (parfait, kanske?) Jag tänker inte berätta hur många hon åt, men jag kan avslöja att brickan var tom när vi gick… Hehe… Hon är GALEN i allt med jordgubbar…

Bara jag…

Binta minglar runt med bubbel. Själv nöjde jag mig med Ramlösa-bubbel och var helt nöjd med det

Snittarna som bjöds var riktigt goda!!

Linda Skugge, lika strålande som alltid

Massor av roliga produkter kunde testas

Två skönheter: Binta och Unni själv

Unni har även samarbete med Lennart Sandberg (som utför Botox- och Restylanebehandlingar hos Unni) Jag är inte helt med i matchen när det gäller botox-behandlingar på redan unga, söta tjejer, men Lennart visade exempel på hur han behandlat personer med väldigt mycket gropar efter svår acne, samt folk som skadats svårt i bilolyckor och på så sätt kunnat återställa en del av sitt utseende. Det kan jag inte se några problem med. Men jag tycker annars att det finns en poäng och en skönhet i att låta naturen utföra åldrande. Ålderstecken kan vara extremt vackert, kan jag tycka!

Sedan hade vi den stora glädjen att träffa min ungsdomsvän Doreen. De flesta känner nog igen henne mest från Bolibompa. Det blev ett kärt och oväntat återseende, då vi inte träffats på länge!

Jag, Binta och Doreen

På väg därifrån spanade Binta in Goodiebagen som innehöll bland annat choklad från Lindt, (Jag tror jag och Doreen uppskattade dessa små bitar mest! 😉 ) Lite produkter från bareminerals och dermalogica, samt lite rabatter för olika behandlingar.

Det bjöds också på en del massage och lite andra trevliga behandlingar!

Vi träffade också en av Bokhororna. Har lite svårt att hålla isär dessa härliga damer, men tror att det var Jessica vi träffade! (Fick tyvärr inte med henne på någon bild heller)

Tack Linda, Unni och alla andra inblandade i den här trevliga inbjudan!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Vårrengöring rockar!

 1. Pingback: Unni.se | Skugge & Co.

 2. Hej!

  Jag ville tipsa om en tävling som du är välkommen att delta i, samt
  tipsa om på din blogg. Spastugan.se fick äntligen ihop 100 fans på
  Facebook i veckan och det vill vi fira genom att lotta ut en goodie bag
  med lite smått & gott ur vårt sortiment.

  Det enda du behöver göra, efter att ha gått med på
  http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Stockholm-Sweden/Spastuganse/9902162492?ref=ts
  är att skriva i kommentarfältet att du vill vara med och tävla. Från
  sidan kan de sedan bjuda in dina egna vänner, och passa även på att
  tipsa dina bloggläsare om tävlingen! Dragning sker på söndag kl. 12.
  Hjärtligt välkommen & Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Ajax om skrivit lite om kvällen HÄR och Izabella om kvällen HÄR. Tonårsmorsa var där med sin söta […]