Boktips: Men inte om det gäller din dotter

Jag har lyssnat klart på Jan Guillous bok Men inte om det gäller din dotter. Som jag skrivit om tidigare så har jag en väldigt kluven inställning till just Guillou ´s böcker. Jag har läst böcker som jag tycker varit väldigt bra (till exempel klassikern Ondskan och Tjuvarnas Marknad) och andra som jag inte ens orkat fullfölja (Den rosade Arn, till exempel).

Böckerna om Carl Hamilton tycker jag om, inte alla, men de flesta av de jag har läst (har inte läst alla, men ganska många).

Nu har jag lyssnat klart på Men inte om det gäller din dotter och det blev jag överraskande glad över, då den visade sig vara över mina förväntningar. En recension av boken som jag tycker om, kan du finna HÄR! Handlingen kan du läsa HÄR! Det sägs att denna bok är Guillou ´s sista om Hamilton.

Jag ger boken tre och en halv tonårsmorsor av fem:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

För andra boktips, gå in på Boktipset!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Boktips: Men inte om det gäller din dotter

 1. Den ligger och väntar i bokhyllan…ska läsa tre böcker av Jonas Moström först. Kul att du tycker om den. hoppas jag också gör det. Jag har som du en lite kluven kärlek till Guillous böcker.

 2. Oj, den visste jag inte ens om…
  Gillar också Hamiltonböckerna.
  Den där hoppas jag de får hem som ljudbok på biblan snart !
  Jag är ju så lat att jag sällan läser pappersböcker längre. 😉

 3. Hmmm, har svårt för honom med men kanske ska ge den här boken a try?

  Maila hur du jobbar den här veckan, tänkte ta rälsbussen förbi.Det var alldeles för länge sedan.
  <3

 4. Jag tyckte också den här boken var väldigt bra när jag läste den. Jag läste alla Hamiltonböcker när de kom ut tidigare och blev både glad och lite oroad när den här kom. Men den var ju lika bra som övriga Hamilton!

 5. Inte läst så mkt av honom just. Ondskan gillar jag dock. Kanske man skulle läsa denna bok en vacker dag vem vet.

  Hoppas helgen vart fin? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.