En ny favorit!

Att jag är svag för chokladfingrar avslöjade jag härom veckan, utan att skämmas! Nu tänker jag avslöja att jag även kan vara svag för reklam. Ballerina har just nu tv-reklam om sin nya kaka Ballerina Kladdkaka. Varje gång jag sett reklamen har jag blivit sugen på att testa, för jag har blivit enormt frestad!

Igår slog jag till. Jag köpte med mig ett paket hem. Jag vet inte varför den heter Kladdkaka, för kladdig var den inte, men DAMN, vilken njutning den var!! Jag hade gäster här och även Mabou var hemma och vi fullständigt kastade oss över paketet!! Jag är såld. På riktigt. Förutom chokladfingrar är jag ingen hejdare på varken kakor eller fikabröd, men nu har jag absolut fått en ny favorit! Yammie!!

När jag kikade in på hemsidan så såg jag att man nu kan vinna en årsförbrukning av kakorna. Kanske skulle jag göra ett försök, fast jag sällan deltar i tävlingar? Att bli chokladkake-oberoende ( DET ordet, du! 😉 ) i ett helt år är rätt lockande efter att ha smakat!

(Där fick ni lite gratis reklam, Ballerina! Den bjuder jag på!)

Vilket är ditt favoritfika/kaka?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”En ny favorit!

  1. Har ännu inte kommit till det stadiet att tanke gått till handling vad gäller Ballerina Kladdkaka…men jag är ganska övertygad att det kommer att följa med en hem till mig också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.