Barnsajt

På sajten BarnNet.se kan du finna i stort sett alla prylar för barn. Även föräldrabloggar finns listade i bokstavsordning. Där kan du även finna min blogg och en massa andra mammor och pappor! Det finns även tävlingar, reportage och en massa annat att ta del av på sidan! En massa bra tips på bra föräldrasajter finner du också på sidan!

Så! Vad väntar du på? Det är bara att börja surfa runt! 😀

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Barnsajt

  1. Hejsan,
    Jag läser din o dina barns bloggar väldigt mycket o inatt kröp ni till o med in i mina drömmar! Jag drömde att du var med barn och istället för att säga det till pappan så skrev du ut det på bloggen så han fick veta det där. 🙂 Ha en bra helg! /Nettan.

  2. Nettan: Tack för ett gott skratt! Jag tror dock inte du behöver ”oroa dig” för några fler barn här. Haha… Och jag lovar att min gräns går ganska långt ifrån att jag skulle avslöja ett barn för pappan i bloggen… hahahaha… Hoppas din helg varit bra och att du sluppit mig mer i dina drömmar i alla fall! 😀 Kram! ♥

  3. Har börjat läsa HK:s bok som jag fick låna av dig. Och jag RETAR UPP mig – på ett härligt sätt och planerar ett grymt blogginlägg! 😀

  4. Tofflan: Haha, det ska bli mycket spännande att läsa! Fast i slutändan gav jag ju boken ett högt betyg, även om jag blev väldigt provocerad av henne under bokaftonen! Men det ska bli väldigt intressant med din åsikt i bokfrågan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.