Behöver du juridisk hjälp?

Första gången jag kom i kontakt med Nadja Hatem, var genom hennes dåvarande blogg. Jag hittade den av en ren slump, men fastnade direkt. Hon skrev bra och om ämnen som intresserade mig. Hennes eget färgrika ursprung var en röd tråd genom bloggen, tyckte jag och det gjorde bloggen än mer intressant. Att se hennes sätt att ta självklar del av alla olika typer av ”världar”, men ändå med en känsla av att hon ibland kände sig ”passa in” och ibland inte gjorde det!

Till min stora besvikelse slutade hon blogga!

Senare startade hon juristbyrån Hatem & Sjunghamn tillsammans med Anuta Sjunghamn. Byrån har även en officiell blogg som är intressant att läsa. Den är naturligtvis inte så personlig som Nadja ´s tidigare, privata blogg var, men den är intressant av helt andra skäl.

Jag läser om byråns uppkomst och måste säga att jag blir imponerad av tjejernas driv, kunskaper och brinnande engagemang! Skulle jag behöva juridisk hjälp av något slag, så vet jag ju precis vilka jag skulle vända mig till! 😉

Det blir inte sämre av att tjejerna har breda språkkunskaper och intresse för mänskliga rättigheter!Tjejerna är även utbildade i muslimsk familjerätt.

Om du ligger i skilsmässa, vill skriva äktenskapsförord i de kommande bröllopstiderna eller har andra problem eller frågor där du kan behöva juridisk hjälp och vägledning, så vill jag verkligen tipsa om att kontakta Hatem & Sjunghamn ´s juristbyrå AB.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.