Boktips: Den mörka ängeln

Jag har lyssnat på ljudboken Den mörka Ängeln av Mari Jungstedt. Den var ganska okej, men jag tyckte nog inte att den var lika bra som jag brukar tycka om de flesta av Mari Jungstedt ´s böcker. Jag gillar verkligen att hennes böcker utspelar sig i Gotlandsmiljö och trots att jag själv inte besökt Gotland sedan barnsben, så ger böckerna verkligen en gedigen Gotlandskänsla som jag gillar.

För er som gillar kriminalromaner så vill jag verkligen tipsa om Mari Jungstedt ´s böcker. Själv är jag inte jätteförtjust  i just den kategorin, men visst kan även jag bli underhållen av en Kriminalroman, utan tvekan. Men jag föredrar oftast en annan typ av böcker, såsom verklighetsbaserade och även annat.

Men visst är det trevligt med lite variation.

En recension av den grad jag själv skulle ge boken kan du finna HÄR!

Den här boken ger jag dock bara två och en halv tonårsmorsor av fem:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

För andra boktips, gå in på Boktipset!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Boktips: Den mörka ängeln

  1. har tyvärr inte läst något av henne så jag får väll börja nu. Alltid trevligt med boktips.

    Jag vet att många här inne som läser din blogg även läser min. men pga hot från en som inte alls k’änner mig måste jag lägga upp lösenord på bloggen från och med imorgon. Ni som vill ha lösenordet och fortsätta följa min blogg kontakta mig via en kommentar i bloggen, jag mailar er lösen sedan. Kommer även att kolla upp så att ni ej är denne person som jag vet bosdads adress på och ålder.

  2. Pingback: Twitter Trackbacks for Boktips: Den mörka ängeln [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Boktips: Den mörka ängeln tonarsmorsa.se/2010/04/27/boktips-den-morka-angeln – view page – cached Jag har lyssnat på ljudboken Den mörka Ängeln av Mari Jungstedt. Den var ganska okej, men jag tyckte nog inte att den var lika bra som jag brukar tycka om de flesta av Mari Jungstedt ´s böcker. Jag gillar verkligen att hennes böcker utspelar sig i Gotlandsmiljö och trots att jag själv inte besökt Gotland sedan barnsben, så ger böckerna verkligen en gedigen Gotlandskänsla som jag… Read moreJag har lyssnat på ljudboken Den mörka Ängeln av Mari Jungstedt. Den var ganska okej, men jag tyckte nog inte att den var lika bra som jag brukar tycka om de flesta av Mari Jungstedt ´s böcker. Jag gillar verkligen att hennes böcker utspelar sig i Gotlandsmiljö och trots att jag själv inte besökt Gotland sedan barnsben, så ger böckerna verkligen en gedigen Gotlandskänsla som jag gillar. View page Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”location”:”Uppsala”,”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”name”:”Fatou Touray”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”,”description”:”Bloggar pà ¥ http://fatou.se”,”influence”:””}; tonarsmorsa: “Boktips: Den mörka ängeln: http://fatou.se/2010/04/27/boktips-den-morka-angeln/ ” 2 days ago view tweet retweet Filter tweets […]