Beautiful Blogger Award

Jag har fått den här fina awarden av Soulsisters Diary. En bloggare som jag följt till och från under många år och som jag tycker väldigt mycket om och dessutom beundrar för det hon kämpat sig igenom!

Instruktion; kopiera in awarden, länka till den du fått den av och ge den sen vidare till 7 andra bloggare och länka till dem + berätta 7 saker om dig själv – sprid lite glädje!

De 7 bloggare jag vill länka detta vidare till (utan inbördes ordning) är följande (jag vet att inte alla bloggare gillar det här, men de som vill föra vidare får göra det och de som inte vill får låta bli och om det är någon som inte är länkad och ändå vill göra det, så är det naturligtvis helt okej!):

Lairama: För hennes vackra bilder och vardagstexter

Annajelsa ´s Blog: Min kusins härliga vardagsblogg (och för att jag kan hänga med på ett hörn, trots att vi bor så långt ifrån varann och träffas så sällan)

En dag i taget: För hennes funderingar runt livet, välbefinnande och visdom och för att hon är en fin vän

Gunilla: Bloggar om livet efter att ha mist sin son och för hennes fina diktböcker

Jigartala: Härliga Sarah som jag känner mycket samhörighet med och för hennes många vettiga åsikter

Svarten: Intressanta inlägg om islam, politik, vardag och världen i stort. Dessutom är jag nyfiken på personen bakom bloggen…

The Witch: För att hon är den hon är och hennes blogg är den den är, mer behöver inte sägas

Så sju saker om mig:

 1. Jag är choklad-periodare. D.v.s är alltid galen i choklad, men olika sorter i olika perioder (just nu chokladfingrar)
 2. Gillar att debattera (kanske ingen som missat?)
 3. Är helt tokig i att läsa och förr kunde jag bara läsa en bok åt gången, nu har jag oftast 4 stycken på gång samtidigt: en ljudbok, en ”vanlig”, en lättläst och en barnbok till sonen.
 4. Älskar att äta på restaurang (men inte Thai eller Indiskt)
 5. När jag ibland köper en trisslott, skrapar jag den sällan direkt, oftast går jag med den i flera dagar och drömmer om hur jag ska spendera storvinsten. När ”pengarna är slut” i min fantasi, så skrapar jag och då finns där inga pengar i alla fall, men jag har i alla fall kunnat leva på drömmen och hoppet några dar…
 6. Jag njuter av att bli äldre och skulle aldrig byta min ålder mot en tonårings. Jag tror också att jag har förändrats ovanligt mycket sedan min ungdom. Till det positiva.
 7. Jag tycker det är viktigt att rösta och röstar efter ideologi och inte efter hur min egen plånbok kan komma att påverkas!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Beautiful Blogger Award

 1. Jag brukar spara en eller två oskrapade fält över natten eller så..Tanken är förstås att jag på något magiskt sätt ska bli belönad för mitt tålamod…

  Har inte funkat hittills dock!

 2. Tack du. Just hemkommen från en kvälls taxikörande, fixar utmaningen vid ett annat tillfälle. Vi har den stora saken gemensamt- att LÄSA, vad vore livet utan det??

 3. Pingback: Twitter Trackbacks for Beautiful Blogger Award [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Beautiful Blogger Award tonarsmorsa.se/2010/04/28/beautiful-blogger-award – view page – cached * Beautiful Blogger Award om Intervju med Katarina om IVF och bröstcancer * mariebrima om I ´ve got the POWER!! * Soulsister om Boktips: Den mörka ängeln * Kerstin om Boktips: Den mörka ängeln * Kim om I ´ve got the POWER!! Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”location”:”Uppsala”,”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”name”:”Fatou Touray”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”,”description”:”Bloggar pà ¥ http://fatou.se”,”influence”:””}; tonarsmorsa: “Beautiful Blogger Award: http://fatou.se/2010/04/28/beautiful-blogger-award/ ” 1 day ago view tweet retweet Filter tweets […]