Grå vardagsuppdatering

Jag har varit på utvecklingssamtal med Mabou idag och det gick bara fint. Det är alltid lika spännande att se dels hur det går i skolan och dels hur den sociala utvecklingen går för honom. De sa några saker som han klarar med galans, vissa saker som funkar precis som det ska och vissa saker han behöver tänka på.

Precis som ett utvecklingssamtal ska gå, när allt är som det ska, med andra ord.

Gott till middag blev det också. Slängde ihop lite av det jag hittade i frysen och vi blev både mätta och belåtna!

Missa inte VECKANS DEBATT!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Grå vardagsuppdatering

 1. Vaddå ”grå vardagsuppdatering”? Det är ju den här typen av uppdateringar jag brukar göra. Så vad vill du ha sagt med denna rubrik..?

  Middagen såg smaskig ut. Drar mig till minnes att jag har blivit bjuden på något liknande 😉

  *suger på ännu en ruta Marabou Polka*

  <3

 2. theWitch: Haha, jag vill nog ha sagt att absolut inget blev sagt i inlägget ovan… 🙂

  Ja, det var något liknande, men detta var tjockare köttbitar och med bea. Det är mycket gott kött här just nu, vilket inte tyder på en full plånbok, som man skulle kunna tro, utan på att all vardagsmat är utrensad och återstår gör den där maten som man oftast inte nämns röra… Haha… Min mamma sa ofta: ”Jaha, nu är vi så fattiga att vi måste äta oxfilé!” Logiken i det var att hon köpte ett helt eller halvt djur ibland, lät stycka det för att fylla frysen. Oxfile ´n nämndes ingen äta förrän resten var urrensat, liksom plånboken, typ sista dagarna innan lön och vi blev hungriga. Då blev det oxfilé! Haha…

  Jag har också polkan kvar, vågar bara ta en bit ibland, å andra sidan räcker den länge! 🙂

  Förresten, vad gör du vaken nu? Lägg dig och sov så du orkar träffa mig en stund i morgon! 😉 *Natti*

 3. Ok, då förstår jag. Du vill alltså ha sagt att jag inte får någonting sagt i mina uppdateringar.
  Bra, då fick vi det utklarat.

  Jag skrattar högt åt ”Nu är vi så fattiga att vi måste äta oxfilé” – just bara för att jag känner igen det så väl själv.

  Vad jag gör uppe? Jodu, det kliar i skrivarfingrarna… Behöver jag säga mer?
  Frågan är väl vad DU gör uppe så här dags. Men ok, du kan sova din skönhetssömn imorgon fm när jag svettas i tvättstugan. Sedan kan vi ses för att slå ihop våra kloka hjärnor.

 4. Pingback: Twitter Trackbacks for Grå vardagsuppdatering [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

 5. theWitch: Haha, nej du! Jag försökte nog säga att du får till en slutkläm eller poäng med dina vardagsuppdateringar, till skillnad från min här ovan. Den hade varken en handling, poäng eller ett värdigt avslut! Sova, jag? Nä, nu blev jag nyfiken på dina skrivarhänder… 😉

 6. Maten såg då inte alls grå och ”vardag” ut ! 🙂
  Kul när det går som det ska för barnen i skolan också !
  Det här skulle jag ha kallat för ett ljust eller färgglatt vardagsinlägg. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Grå vardagsuppdatering tonarsmorsa.se/2010/05/06/gra-vardagsuppdatering – view page – cached * Grå vardagsuppdatering om Veckans Debatt: Skilsmässobarn, hur mår vi? * Christina om Man får aldrig svika sig själv! * Gunilla om Vilken Hyllning! * Att lära för sitt liv « Tofflan – en tragisk komedi om Man får aldrig svika sig själv! * LiLo om Man får aldrig svika sig själv! Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”}; tonarsmorsa: “Grå vardagsuppdatering: http://fatou.se/2010/05/06/gra-vardagsuppdatering/ ” 2 hours ago view tweet retweet Filter tweets […]