Vilken Hyllning!

Bloggaren Toni har hyllat mig i ett inlägg. Alla fina ord, gjorde mig helt stum. Sedan funderade jag på hur jag ska kunna leva upp till detta nu? Haha… Toni skriver bland annat:

”Det finns värdelösa bloggare. Det finns hyfsade bloggare. Det finns bra bloggare. Det finns riktigt bra bloggare. Det finns sjukt bra bloggare. Och sen finns det bloggare som är så geniala så att ord egentligen är överflödiga, en sådan bloggare är Tonårsmorsa.”

Han fortsätter hyllningen med:

”Tonårsmorsa driver en blogg som kan klassas som allt från en mammablogg till en av de mest intellektuella bloggarna som finna i det här landet.”

Vidare:

”Jag vet inte hur jag kan beskriva känslan av att läsa hennes texter av den här kalibern, det är väl så nära jag någonsin kommer komma en orgasm orsakad av ord i en blogg.”

Och slutligen:

”Jag skulle kunna snöa in så fantastsikt mycket på det här blogginlägget över hennes litterära genialism, men det ska jag inte göra.”

Inte undra på att jag blev stum! HÄR kan du läsa inlägget i sin helhet! Tack Toni! Det värmde gott mitt ego idag!

Tillägg: Inlägget som Toni hyllade i sin hyllning till mig, är DETTA!

Missa inte Toni ´s mustaschkamp mot prostatacancer!

Toni driver också Bara Blogg som även har en Föräldracommunity

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Vilken Hyllning!

 1. Pingback: Twitter Trackbacks for Vilken Hyllning! [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

 2. Underbart när någon tar sig så mycket tid att ge beröm. Och så är det faktiskt på detta viset att du är värd alla dessa ord. Fortfarande har jag inte hittat en enda annan blogg som jag läser HELA tiden!

  Du är en stark, klok, varm, rolig medmänniska, kram!

 3. Hej vännen!
  Jag tror inte du behöver vara särskilt orolig över att inte lave upp till mina förväntningar, du är en fantastisk människa och bloggare ”just the way you are” 😀

 4. Men han överdriver ju inte ett dugg, utan har så rätt så rätt så!!
  Fortsätt göra det du gör så fantastiskt bra!!! (Så läser jag med enorm glädje)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Vilken Hyllning! tonarsmorsa.se/2010/05/06/vilken-hyllning – view page – cached * Tonismat.se – Hon måste bara hyllas om Man får aldrig svika sig själv! * Tonismat.se om Man får aldrig svika sig själv! * Twitter Trackbacks for Ja visst gör det ont när knoppar brister: on Topsy.com om Ja visst gör det ont när knoppar Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”location”:”Uppsala”,”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”name”:”Fatou Touray”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”,”description”:”Bloggar pà ¥ http://fatou.se”,”influence”:””}; tonarsmorsa: “Vilken Hyllning!: http://fatou.se/2010/05/06/vilken-hyllning/ ” 3 minutes ago view tweet retweet Filter tweets […]