Mabou storshoppar

Jag började morgonen med lite hemmaspa. Helt otroligt skönt. Låg och jäste i badkaret och mådde allmänt gott. Därefter cyklade jag och Mabou ner till Vaksalatorg med Häxan och hennes lilla Prinsessa. För er som inte känner till Vaksalatorg, så är det ett torg där många står och säljer second hand på Lördagar och även lite fika, blommor och grönsaker. (De är dock inte second hand… 😉 )

Mabou med all sin storshopping

Barnen fick 25 spänn var, eller rättare sagt; Mabou fick 24.50 och han lyckades verkligen storhandla för den summan. En helt överfylld påse med grejer, plus en borg, ett par jättesolglasögon och en hjälm. Det var knappt vi fick hem grejerna på Gamla Bettan, trots att hon är en van ”packåsna”.

Tyvärr fick jag en tandvärk som inte var av den här världen. Vi cyklade hem igen. Det var meningen att jag och Mabou skulle åka till Gottsunda, på styrelsemöte för Uppsala Reggaevänner, men det blev helt omöjligt med den tandvärken, vilket jag blev otroligt irriterad över att behöva ställa in. Jag hittade en tablett, svalde den och dunkade i soffan där jag somnade i tre timmar. Tandvärk är verkligen inget att leka med, det vet alla som haft det!

När jag vaknade så var jag på skittaskigt humör för att jag fått avsäga mig mötet, då jag sett fram emot det ett bra tag och dessutom varit tvungen att avsäga mig tidigare möten i föreningen då jag har jobbat när vi haft flera tidigare möten.

Nu har jag ett gäng tonåringar som underhåller mig lite, så jag blev på lite bättre humör och tjejerna hjälper Isatou att ta ut hennes flätor. Så jag gissar att de blir kvar minst hela dagen… 🙂

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Mabou storshoppar

  1. Jag tänkte att vid Vaksala torg har vi vår tandläkare och i nästa mening skriver du att du fick tandvärk.

    Nästan litet…magiskt? 😉

    Hoppas bara du får hjälp mot tandvärken, jag vet inte vilket som är värst, det eller öronvärk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.