Dagen i Ord och Bilder

Morgonen började med att jag låg och drog mig länge med min ljudbok i sängen. Skönt att börja en Söndag på det viset!

Bilden tackar jag Häxan för!

Därefter blev det lite fart på mig. Mabou skulle på kalas och man fick klä ut sig om man ville. Temat att klä ut sig på var följande: detektiv, polis, bov eller polishund. Jag tyckte det lät spännande och tänkte att det blir toppen för Mabou som har en viss förkärlek till poliser, då han redan har poliströja, handfängsel och poliskeps.

Men. Jag glömde ju att Mabou är en kille som inte nöjer sig med det alldagliga. Han skulle vara insatsstyrkan förstås! Täckbyxorna som jag fått bråka med honom hela vintern om och vinterjackan likaså, åkte på helt frivilligt och över detta svarta byxor och tröja, skottsäker väst hade han, vilket var en gul reflexväst. Som hjälm hade han storasysters svarta ridhjälm och skidglasögon till. Naturligtvis hade han sitt handfängsel, en k-pist och en pistol till detta. Jag missade att ta bild på honom, men häxan tog en härom dagen när han övade inför kalaset! Originalen ser ut SÅ HÄR!

Jag kände mig väldigt säker när jag cyklade med honom till kalaset, för aldrig tidigare har jag haft cykeleskort av insatsstyrkan… 😉

När Mabou åkte på kalaset åkte jag och träffade en bloggare; Anders Sporring på en fika. Det var ett så trevligt möte att vi förlängde fikat i flera timmar. Jag har haft sådan tur när jag mött bloggare och fått så många fina bekantskaper och vänner genom bloggen. Snacka om SOCIALA medier!! 😀 Tack , Anders, det här hoppas jag vi kommer göra om!

Anders Sporring, jag och mina fyra dubbelhakor!

Efter fikat vandrade vi runt lite i Uppsala i njutfulla miljöer

Eftersom vår fika drog ut på tiden så fick Mabou följa med Häxan hem en stund, vilket han inte hade något emot. ”Försök komma lite sent, mamma!” Sa han när jag åkte iväg när jag meddelade att han kanske skulle få följa med Häxan hem om jag blev lite sen.

När jag kom hem, hann jag precis bädda rent i sängen, så kom en annan vän och bloggare på besök. Nämligen Smultronet! Lite rörigt bland matlagning, en Mabou ur gängorna och ett gäng tonåringar på plats, lyckades vi ändå få oss en välbehövlig pratstund! Skönt och härligt med ännu mer trevligt sällskap. Ja, det här blev rena rama bloggträffardagen när man ska sammanfatta den. En trevligare Söndag kan man knappast önska sig.

Inte så bekymrad som jag ser ut

Dessutom har Isa fått ur sina senaste flätor ur håret och ser ut som ett litet kramtroll, mer än vanligt!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dagen i Ord och Bilder

  1. Pingback: Bloggträff i Uppsala med Fatou

  2. Pingback: Twitter Trackbacks for Dagen i Ord och Bilder [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

  3. Pingback: Långlunch med Anders Sporring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Fatou har bloggat här om vårt […]

  2. […] Dagen i Ord och Bilder tonarsmorsa.se/2010/05/09/dagen-i-ord-och-bilder – view page – cached Morgonen började med att jag låg och drog mig länge med min ljudbok i sängen. Skönt att börja en Söndag på det viset! Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”}; tonarsmorsa: “Dagen i Ord och Bilder: http://fatou.se/2010/05/09/dagen-i-ord-och-bilder/ Tack #AndersSporring ” 11 minutes ago view tweet retweet Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”}; tonarsmorsa: “Dagen i Ord och Bilder: http://fatou.se/2010/05/09/dagen-i-ord-och-bilder/ ” 12 minutes ago view tweet retweet Filter tweets […]

  3. […] i våras var jag och Anders Sporring iväg på en långfika. Nu började det bli dags igen. Efter att i några veckor försökt finna ett datum vi båda kunde, […]