Kramas med Binta

I morse när jag kom hem från jobbet, väntade mig en liten överraskning. Binta (21) var hemma på besök. Hon och hennes vän låg och sov och jag kunde bara inte låta bli att väcka henne. När jag ätit frukost med Mabou och skickat honom till skolan, försökte jag övertala henne att komma och sova i min säng, så jag kunde krama lite på henne. Hon är en toppen liten kamin när man känner sig trött och frusen.

Hon försökte i stället övertala mig att krypa ner med henne, men jag ville sova i min egen säng och lyssna på min ljudbok tills jag somnade, så vi fick sova på varsitt håll.

När vi vaknat så hann vi kramas en liten stund innan hon skulle vidare, så jag har hunnit få och ge lite Binta-kärlek i dag i alla fall.♥♥♥

När barnen flyttar hemifrån så blir varje stund man kan tillbringa med dem, väldigt värdefull! Det trodde man inte när man stod mitt uppe i konflikter och bråk och med lätthet hade kunnat bli galen av ilska…! 😉

Ens barn är alltid kärlek, men ibland känns det lite mer inombords!

Missa inte VECKANS DEBATT!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Kramas med Binta

  1. Pingback: Twitter Trackbacks for Kramas med Binta [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

  2. Sofie: Härlig kommentar! Haha… Nej, det räcker inte! Dagisinskolning är bara första steget bort från oss, sedan kommer vi att spendera mindre och mindre tid med våra barn, tills de slutligen flyttar hemifrån och lämnar oss för gott…! Sad but true! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Kramas med Binta tonarsmorsa.se/2010/05/12/kramas-med-binta – view page – cached * Kramas med Binta om Jag kan skriva en hel jävla roman med argument! * Kramas med Binta om I Krig och Kärlek… * Tonårsmorsa om Veckans Debatt: Missbruk * LiLo om Veckans Debatt: Missbruk * Tonårsmorsa om Veckans Debatt: Missbruk Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”}; tonarsmorsa: “Kramas med Binta: http://fatou.se/2010/05/12/kramas-med-binta/ ” 6 minutes ago view tweet retweet Filter tweets […]