Boktips: Honungsfällan

Jag har lyssnat klart på ljudboken Honungsfällan av Unni Lindell. Uppläsare var Magnus Roosmann och ljudboken ges ut på Piratförlaget.

En av Bokhororna: Johanna Karlsson, har tidigare recenserat boken och liksom för mig var detta den första Unni Lindell-bok hon läste, så därför väljer jag att länka till hennes recension, då hon skriver ungefär det jag skulle vilja skriva om boken. Med undantag för att hon skriver i slutet: ”I sommar kommer Lindell följa med mig i nätpåsen till stranden.” Den entusiasmen känner dock inte jag, utan det kommer krävas lite mer innan jag öppnar en Unni Lindell-bok igen, eller sätter på en av hennes ljudböcker.

Lite tam och tränger aldrig riktigt in i historien, även om jag hela tiden hoppas att den lilla pojken ska finnas,” är min korta sammanfattning av denna bok!

Extra trist var det att jag inte hade så lätt för Magnus Roosmann som uppläsare.

Den här boken ger jag bara två tonårsmorsor av fem:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

För andra boktips, gå in på Boktipset!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Boktips: Honungsfällan

  1. Pingback: Twitter Trackbacks for Boktips: Honungsfällan [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Boktips: Honungsfällan tonarsmorsa.se/2010/05/13/boktips-honungsfallan – view page – cached * Kramas med Binta om Jag kan skriva en hel jävla roman med argument! * Kramas med Binta om I Krig och Kärlek… Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”}; tonarsmorsa: “Boktips: Honungsfällan: http://fatou.se/2010/05/13/boktips-honungsfallan/ ” 24 minutes ago view tweet retweet Filter tweets […]