För dig med Bil

Kunde ha varit min bil! I wish!

Nej, jag har ju varken bil eller körkort själv, men jag vet ju att ni är en hel del personer som har det. Att jag har en förkärlek till internetsidor som tipsar om priser, försäkringar och annat ”smått och gott” på en och samma sida, har ni däremot säkert upptäckt tidigare.

Nu har jag hittat en sådan sida om just Bilar. En sida där man kan få bra och lättöverskådliga tips, även om man själv inte är något proffs på området bilar. Det är ju just det som gör att det är så bra med dessa sidor på nätet, där man kan få hjälp med det man kanske inte har full koll på själv!

På sidan kan du också få hjälp med att köpa och sälja bilar, med värdering av din bil eller en annan bil som du är sugen på att köpa. Du kan även köpa bildelar, vilket ju är bra för alla med begagnade bilar, för det vet till och med jag, som är billös, att nya bildelar kostar.

På sidan kan du även jämföra billån och liknande. Se till att ta hjälp där du kan få den. Det är förstås också bra att få en översikt även om man är ”bilproffs”, för vem har tid att sitta och leta upp alla detaljer själv?

Nog snackat, gå in och kolla själv på sidan, så kan du se om du kan få den vägledning du behöver!

Har du något tips på en sida som ger bra överblick på något område?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”För dig med Bil

  1. Pingback: Twitter Trackbacks for För dig med Bil [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

  2. Tipsar om en annan bilsajt där man får hjälp att kolla värde och värdeminskning inför bilköp – vad har jag råd med för bil och hur mycket kan jag räkna med att få igen när jag säljer den?
    http://www.bilvardet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] För dig med Bil tonarsmorsa.se/2010/05/15/for-dig-med-bil – view page – cached Nej, jag har ju varken bil eller körkort själv, men jag vet ju att ni är en hel del personer som har det. Att jag har en förkärlek till internetsidor som tipsar om priser, försäkringar och annat “smått och gott” på en och samma sida, har ni däremot säkert upptäckt tidigare. Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”}; tonarsmorsa: “För dig med Bil: http://fatou.se/2010/05/15/for-dig-med-bil/ ” 59 minutes ago view tweet retweet Filter tweets […]