Veckans Radiokåseri: Telefonköer

I dag sändes ännu ett kåseri av mig. Det handlar om det här med telefonköer, något jag sluppit i dag, när jag varit på jobbmöte hela dagen och fick mig en härlig stund utomhus ett tag.

Om du vill lyssna på veckans radiokåseri, klickar du HÄR!

För tidigare kåserier, klicka HÄR eller HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Veckans Radiokåseri: Telefonköer

  1. Pingback: Twitter Trackbacks for Veckans Radiokåseri: Telefonköer [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Veckans Radiokåseri: Telefonköer tonarsmorsa.se/2010/05/18/veckans-radiokaseri-telefonkoer – view page – cached * Twitter Trackbacks for Boktips: Anna, Hanna och Johanna (LättLäst) on Topsy.com om Boktips: Anna, Hanna och Johanna Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[’tonarsmorsa’] = {”photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/759977351/Bild_1055_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/tonarsmorsa”,”nick”:”tonarsmorsa”}; tonarsmorsa: “Veckans Radiokåseri: Telefonköer: http://fatou.se/2010/05/18/veckans-radiokaseri-telefonkoer/ ” 23 minutes ago view tweet retweet Filter tweets […]