VIP Young & Divine på Kåken igår

Igår åkte jag och Häxan till Stockholm. Innan dess så skulle jag göra lite blonda slingor i håret. Men eftersom mitt smeknamn är ”100%” så blev det ju inte bara några slingor, utan hela håret blev VÄLDIGT blont. Mer blont än jag vill ha det, men, men…

När jag hämtade upp Häxan så blev hon tydligen lite nervös. (Sa jag att jag snart flyttar in i lägenheten bredvid henne…? Mohahaha…)

Kolgrillad oxfilé med kikärtsröra och aubergineröra, klyftpotatis och sallad

När vi kom till Stockholm blev det lite gott käk på Kungshallen. Det börjar bli lite av en tradition nu. Tydligen så är vi rätt fast i det där med traditioner, eftersom vi till och med käkade samma maträtt som sist. Men varför ändra ett vinnande recept, liksom?

Därefter gick vi och strosade runt lite, för att till slut hamna på Kåken, på Regeringsgatan, där vi var inbjudna till en trevlig happening (ja, jag och Häxan ser lite halshuggna ut på bilderna på Skugge & Co, men om man klickar på bilderna, så ser man hela oss). Det var en VIP-fest för bandet Young & Divine som var på Sverigebesök och Next Big Thing. Det bjöds på dryck på Kåkens trevliga balkong.

Inte så skarpa bilder, I know…Bättre bilder hittar du HÄR!

Det var mycket folk. Vi var över 200 pers och det var trångt, men trevligt! Tyvärr var vi tvungna att dra hem strax efter själva spelningen började, då vårt sista tåg till Uppsala snart skulle gå. Det var det enda som var lite trist. Men Young & Divine lät riktigt bra, det lilla vi hann lyssna innan vi drog!!

Nej, en sak till var ganska trist. Minns ni förra månaden och de där skorna jag trånade efter. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, men igår införskaffade jag ett par, som jag hade på mig under kvällen och jag kan meddela att jag fick rejäla skavsår av dem! Nåja, jag är van. Jag får alltid skavsår av nya skor, så det är bara att trycka ner tassarna och kämpa på, tills fossingarna blir härdade. Man kan i alla fall säga att jag i väldigt lugn takt, haltade mig hem igår kväll, med en fin goodiebag, förstås! (Som barnvakten fick)

På vägen hem hade jag och Häxan så roligt att vi vek oss av skratt. Vad som var så roligt, är det nog bäst vi behåller för oss själva. I alla fall ett tag till…

Tack Skugge & Co för inbjudan till en trevlig kväll!

Mer om Young & Divine

Missa inte Young & Divine på Torsdag i bella & tyra show

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”VIP Young & Divine på Kåken igår

  1. I morse tipsade Martina Haag på radion om att man ska sätta in skorna i ugnen på 70 grader i 7 minuter, ta ut dem och direkt gå omkring med dem så att de formar sig efter dina fötter. Tydligen mirakelmedel mot skoskav enligt henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.