Bloggkärleksvecka

Jag blev uppmärksammad av Anna på Kotteshoppen, som i sin tur blev uppmärksammad av Nakna Sanningen att den här veckan är det Bloggkärleksveckan. Varmt tack Anna för att du ville dela med dig till mig av den här veckan och de fina orden du skrivit om mig på din blogg!

Eftersom jag startade en liknande grej en gång, fast utan att riktigt inse det förrän efteråt och dessutom ganska ofta försöker länka till just bloggare som inte fått samma möjlighet till uppmärksamhet som min egen blogg trots allt fått, så hakar jag väldigt gärna på!

Här kan du läsa om vad Bloggkärleksveckan innebär och hur du själv kan delta.

Den bloggare jag vill skänka en massa Bloggkärlek till, är Svarten. Dels känner jag att jag blir glad och inspirerad av det sätt han skriver om Islam på. Vad jag förstår är han inte muslim själv, men hjälper till att lyfta fram det positiva i religionen, som i dessa dagar tycks anses vara ”roten till allt ont” om man får tro media. Att han själv inte är muslim tycker jag höjer trovärdigheten, hur konstigt det än kan låta. Men jag anser att hans inlägg blir mer frispråkiga genom att han vill lyfta fram Islams positiva sidor, samtidigt som han inte lämnar odelat positiv kritik, utan faktiskt kan se även de negativa delar folk använder sig av för att hylla sin egen religion. Det tror jag är svårare att göra om man själv anser sig tillhöra en viss religion.

Förutom att vi tycks dela bekantskaper utanför bloggvärlden, finns det också andra intressanta aspekter i Svartens blogginlägg, som jag delar intresse för. Dessutom har jag blivit väldigt nyfiken på personen bakom bloggen Svarten och hoppas jag får äran att träffa honom en dag!

Hur som helst så lyser många av hans inlägg upp mina dagar och jag hoppas verkligen att fler hittar hans blogg, då han ofta skriver läsvärda inlägg och verkar vara en vettig och trevlig person!

Vem vet? Jag kanske hinner uppmärksamma fler bloggare under den här bloggkärleksveckan?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Bloggkärleksvecka

 1. Tusen tack, Fatou! Du anar inte hur gott det värmde 🙂

  Mer än så törs jag inte skriva för då riskerar jag att bli sentimental och gråtmild.

 2. Vad lustigt att du skriver om just Blggkärleksveckan 🙂
  Idag gjorde jag dagens inlägg och i det nämns du!
  Kärlek till dig också min vän!
  Kram

 3. Svarten: Vad roligt att du uppskattar det. Jag tycker din blogg är både intressant, viktig och bra! 🙂 ♥

  Gunilla: Jag har läst ditt fina, fina inlägg nu! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.