Grattis på Mors Dag

Ett stort GRATTIS vill jag utbringa till alla mödrar idag på mors dag! Själv har jag blivit firad i flera dagar av mina fyra barn. Jag har fått massor av fina presenter:

En blus, ett stearinljus med ljusstake, en vas/mugg, salt- och pepparkar, pengar och kött.

Ja, du läste rätt! Jag fick både grillbiff och lövbiff!

Så nog är jag firad alltid.

(Tack Binta, Jai, Isatou och Mabou, ni är bäst!!)

Min mamma vill jag passa på att gratulera massor på morsdag, då hon är min allra bästa vän!! Tack mamma för att du finns!! Jag älskar dig högt och önskar jag hade bara lite av den styrka och intelligens som du har! Du är helt fantastisk och om jag fick välja mamma, så skulle jag välja dig!! ♥♥♥

Jag vill också passa på att hylla alla mammor som kämpar på med sin vardag, med alla bestyr det innebär. Med överfyllda tvättkorgar, tonåringar med hjärtesorg, storstädningar, yrkesarbete, kämpig ekonomi, blöjbyten och diskning. Det vill säga: jag vill hylla ALLA mammor, som gör sitt allra bästa för sina barn och kämpar i det tysta, även om föräldraskapet också ger massvis av glädje och lycka, vilket kan vara lätt att glömma när man kryssar mellan tvätthögarna, dagis och alla andra ”måsten”.

Men just idag. Precis idag när det är mors dag 2010, vill jag ge en alldeles särskild hyllning till alla mödrar som kämpar med barn med handikapp. Med uppenbara, synliga handikapp, men också med mödrar till alla barn som har osynliga handikapp, såsom alla bokstavskombinationer som finns, autism, psykisk ohälsa och alla andra osynliga handikapp som barn kan ha!

Till er vill jag säga: Se dig själv i spegeln i kväll innan du går och lägger dig. Försök att inte titta på ett stripigt hår, eller ett överviktigt ansikte, titta absolut inte på de rynkor och gråa hår du kanske har, inte heller på påsarna under ögonen. Försök att se på dig själv som den du är: En mamma som gör sitt bästa utifrån din egen situation. En mamma som inte är perfekt eller gör allting rätt, men som gör det DU är övertygad om är det allra bästa för just DITT/DINA barn! Ingen av oss mammor är mer än människa och oftast har vi de högsta kraven på oss själva. Du duger! Du är bra och du är värd att hyllas lite extra idag, på mors dag!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Grattis på Mors Dag

  1. Hej tokiga unge. Så glad jag blir i hela kroppen av dina vackra ord och tankar. Du är en riktig gåva. Vad det gäller både intelligens och styrka tror jag att det är länge sen du passerade mig. Det glädjer mig att du är så rik på resurser. Älskar dig mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.