Veckans kåseri: Helgens misslyckade grillning

I morse sändes ännu ett radiokåseri av mig. Det är det näst sista inför sommaren, men sedan är jag tillbaka i höst igen!

Den här gången handlar det om den gångna Lördagens grillfest som jag försökte ställa till med. Förutom att vädret (som vanligt) inte var på min sida, så var inte så mycket annat på min sida heller! Kolet hann brinna ut innan vi fått i ordning grillspetten och köttet. Jag och Häxan försökte febrilt få igång grillen igen, utan att lyckas. Däremot lyckades vi framkalla en enorm massa rök från grillen! Häxan har skrivit om det HÄR!

När vi fick ge upp utomhusgrillningen, gick vi in för att grilla i ugnen och inte ens det gick som det skulle, då jag tappade gallret så köttbitarna flög omkring i köket och i ugnen.

På Söndagen gjorde vi ett nytt försök. Då med brorsan som grillmästare. Men inte ens då gick det helt felfritt. Om helgens grillfester kan du lyssna på i radion HÄR! (Direktlänk)

För tidigare kåserier, klicka HÄR eller HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Veckans kåseri: Helgens misslyckade grillning

  1. Pingback: Vi kan ju det här med att grilla…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] var inte länge sedan jag berättade om den totalt misslyckade grillfesten jag hade. Allt som kunde gå fel, gick verkligen fel! Dagen efter gjorde vi ett nytt försök, men […]