En vanlig svensk jävla kavaj

Mabou sjöng i skolan

För någon vecka sedan skulle Mabou (8) vara med på ett uppträdande i skolan. Han var lite nervös för det här uppträdandet, då han skulle stå längst fram, närmast micken och sjunga med de andra i klassen.

Normalt är Mabou inte så mycket för finkläder, då han trivs bäst i lite baggy stil som hiphop. Ni vet med jeansen nedhasade, så kallingarna syns. Den där stilen som vi över 35 tycker är lite väl baggy och de flesta under 20 år anser vara det mest normala sättet att bära ett par jeans på…

Inför det här uppträdandet, så ville han dock ha lite finare kläder på sig och inventerade sin garderob. Han letade länge och sedan hittade han en aprikos skjorta som han fick i present av en släkting i Gambia, när vi var där. Han höll upp den och sa:

Den här tycker jag är rätt fin, men den kanske har lite väl tjejig färg?!

Mabou i Gambia med skjortan som han ratade på uppträdandet i skolan

Sedan hängde han tillbaka den i garderoben och rotade runt en stund till, för att sedan förargad utbrista:

Men vad faaan, finns det inte ens en vanlig Svensk jävla kavaj jag kan ha på mig?

Kommentaren var klockren och gjorde att jag fick svårt att hålla mig för skratt. Jag har liksom inte kunnat släppa den och sedan dess upprepat för alla mina vänner och släktingar den roliga kommentaren!

Det är klart pojkstackaren ska ha en vanlig svensk jävla kavaj! Snart stundar skolavslutning och i Juli ska vi till Norrland på bröllop då min bror ska gifta sig. Så igår åkte vi iväg och inhandlade inte bara en vanlig svensk jävla kavaj, utan faktiskt en hel kostym. Med byxa, kavaj, skjorta, väst och slips som han kan ha till både skolavslutning och bröllop. Jag lovar att han blev snygg som en liten prins! Bilder på min prins i en vanlig, svensk jävla kavaj kommer vid skolavslutningen!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”En vanlig svensk jävla kavaj

 1. Kan se den unge mannen framför mig, stilig!Igår på fyran Halvåtta hos mig var det en störtskön värd för kvällen.Karibiskt ursprung, lagade fantastiskt käk, men bäst var hans kostym.I orange med hippiepsykedeliskt mönster.Så coolt!Ha en bra dag, här ska sista fönstret putsas.

  Kram

 2. Hahahaha! Han är ju störtskön alltså! X-D
  Och jag ser fram emot att få se lillprinsen i sin kostym. Han lär ju vara jättefin! 🙂

 3. Hahahaha… va skön han e alltså Mabou! Jag har skrattat i typ en kvart nu! Thanks Mabou, you made my day!!!:)

 4. Pingback: Roligaste skylten i Gottsunda

 5. Pingback: Min lilla drömprins

 6. Pingback: Dresscode

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] En vanlig svensk jävla kavaj […]

 2. […] är han en liten drömprins, min lilla råtta?! Och ÄNTLIGEN har han en vanlig, Svensk jävla kavaj att ta på […]

 3. Dresscode skriver:

  […] som har hängt med mig ett tag, minns kanske mitt inlägg En vanlig svensk jävla kavaj?! Hur upprörd Mabou var över att inte äga en vanlig svensk jävla kavaj. Hur jag fick hasta mig […]