Roligaste skylten i Gottsunda

I förrgår när vi var och köpte Mabou ´s kostym, så passade vi på att käka på Brankos Krog i Gottsunda. Jag måste säga att dessa kvarterskrogar har lite oförtjänt dåligt rykte. Inte nog med att man kan få gott käk till ett bra pris, i förrgår fick vi också en rejäl dos med god service. Brankos har alltid gett bra service när jag käkat där, men igår var det herr Branko själv som serverade oss.

Trots att Mabous hamburgare var i jätteformat, så satte han i sig hela…

Inte nog med att han var artig, trevlig och skojade med Mabou hela tiden, vi blev dessutom bjudna på alla drickorna! Både jag, pappa, Mabou och brorsan! DET kallar jag service!!

Det blev både hamburgare pizza och en köttbit för vårt sällskap

Nåja, efter den måltiden var vi i och för sig mätta, men vi bestämde oss ändå för att käka glass innan vi lämnade Gottsunda. Vi gick över parkeringen och till en ganska ny korvmoj/café, där de sålde hamburgare, korv, fikabröd och glass…

Mabou var djupt koncentrerad på sin glass

Medan vi slickade i oss glassarna, fick jag syn på en skylt utanför cafét/korvmojen:

Gottsundas roligaste skylt?

10 kronor om man tar med sig korven, 13 om man äter den där? Jag kan gå med på att det är dyrare att käka chinamat eller pizza på stället, då man använder deras porslin, bestick, glas och kanske blir serverad maten. Men att det är dyrare att du käkar en korv inne på stället, än utanför, det köper jag inte… Haha…

Frågan är vad som händer om du betalar en tia och sen råkar ta en tugga inne på stället? Får man en räkning på 3 spänn hemskickad då, eller kommer ”köksmästaren” ut med köttyxan högsta hugg och kräver dig på 3 spänn?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Roligaste skylten i Gottsunda

  1. Jag var också inne på Brancos för ngra månader sen. Behövde stanna o få varmt vatten o blanda lite välling bara till sonen o köpte som vanligt en kaffe när jag gör det. Eftersom alla andra käkade lunch på Brancos frågade jag om det gick bra att bara ta en kaffe o fixa lite välling. Blev också förvånad vilken fin service jag fick av 2 personer och kaffet tog de bara 10!!! kr för. Skulle bjuda på kex eller kaka också om jag inte minns fel

  2. Jag var faktiskt också på Brankos i veckan. Första gången på ett år eller så. Innan jag gick dit skrämde jag livet ur ett gäng tjejer i den dansgrupp min dotter tränar i Gottsunda. Jag sa att deras ordinarie instruktör var sjuk och att jag var hennes vikarie. Ni skulle ha sett deras miner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.