Ingen ser på porr

Aftonbladet skriver att 25% av alla sökningar på nätet är efter porr. Det lustiga med det hela är att en fjärdedel av alla sökningar är alltså porrelaterade, men när man frågar folk, så är det ingen som ser på porr. Typ.

Är inte det jäkligt intressant?!! Jag får liksom inte ihop matematiken!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Ingen ser på porr

  1. Tim: Nämen! Kom du på det helt själv? Duttig du är!

    Inlägget är förstås skrivet med ironi! Det var liksom lögnen om porr som var poängen!! Hur gammal är du själv? Uppenbarligen inte tillräckligt för att förstå ironi! 😛

  2. Jag surfar ganska mycket så någon gång måste jag ju räknas till de 25%. Då till saken att jag aldrig porrsurfar. Har aldrig gjort och jag ljuger inte! En undersökning som inte stämmer och det ska överdrivas såklart. Lögner med feta rubriker säljer tidningar förmodligen.

  3. hemligt: Jo, det skulle jag tro att de gör. Om 25% av sökningarna är på porr, så skulle jag gissa att ungefär hälften är kvinnor, däremot tror jag att fler män TITTAR på porr och fler kvinnor LÄSER om porr. Det har ju gjorts undersökningar på det där. Men på nätet kan man ju söka både bilder, texter och filmer, så därför skulle jag gissa att det är rätt jämställt mellan sökningarna…! Men det är bara en gissning från min sida.

    Mia: Det är möjligt att siffrorna ljuger eller är överdrivna, men det är ju också möjligt att många personer ljuger, eller snarare inte vill berätta om att de söker på porr, även om inte just du är en av dessa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.