Mabou som sommarpoolare i SVT

Mabou (8) är en liten linslus. Han gillar att synas och höras och är det något man inte kan anklaga honom för att vara, så är det att vara blyg!

Alla dessa program för barn, där barn är med och gör olika äventyr och liknande vill han vara med på. Han säger alltid: ”Mamma, gå in på webben och anmäl mig till det här programmet!

Vilket jag inte gjort.

För ett tag sedan hörde SVT av sig och hade både sett Mabou i min blogg och läst lite i hans egen blogg, som han uppdaterar i perioder. De ville testa honom för att delta under någon form under sommarens satsning på Sommarlovsmorgon!

Jag förklarade för Mabou och frågade om han var intresserad. OM han var!!

Så nu är det igång. Efter intervjuer och lite annat så är Mabou med som en av fem sommarpoolare på SVT webben. Dessutom kommer han att vara med via telefon ett par gånger under sommaren och troligen blir han först ut, i slutet av nästa vecka! Under sommaren kommer alltså Mabou och de andra fyra sommarpoolarna att lägga upp filmer om sitt sommarlov på SVT ´s sida för sommarpoolare. Så kolla gärna in där ibland!

Jag kan ju säga att filmningarna hittills gått… sådär! Det har regnat, eller så har min mamma suttit bredvid och pladdrat i telefonen, så Mabou inte hörts, eller så har det blåst mycket, eller så har Mabou varit på dåligt humör, eller okoncentrerad och inte vetat vad han skulle säga. Kort sagt, det mesta som kunnat gå fel, har gjort det och lite till… Men nu hoppas jag det sitter och att de kommande filmningarna ska gå lite lättare!

Nyligen skrev jag om att olika media ofta söker personer för olika program och att jag har möjlighet att förmedla en del kontakter, om du är intresserad. Så om du är intresserad av eller kan tänka dig att medverka i media, så maila gärna mig på: tonarsmorsa@gmail.com så ska jag vidarebefordra din kontakt när det dyker upp fler förfrågningar.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Mabou som sommarpoolare i SVT

  1. Låter ju jättekul!!! Härligt att ha barn som är framåt och inte blyga!!!

    Du har en bloggaward att hämta hos mej!!!

    Kram:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.