Boktips: I en annan del av Bromma

I vanliga fall är jag väldigt förtjust i Martina Haag. Jag tycker hon verkar vara en rolig, glad och trevlig person. Nu har jag lyssnat på hennes ljudbok: I en annan del av Bromma och måste säga att jag känner mig rätt besviken. Visserligen är boken lättsam, positiv och humoristisk, men jag känner ändå inte att den ”träffar” mig. Martina Haag läser själv in sin bok och det ger en del pluspoäng då hon har en glad, positiv och trevlig röst!

Den handlar om Isabella 42 år, tvåbarnsmamma och gift med den snygga och framgångsrika programledaren Matte. Den handlar om hur hon, mot sin vilja umgås med svärmor på landet, för Matte och barnens skulle, trots att hon inte alls är särskilt snäll mot Isabella och dessutom verkar drömma om att Matte ska återförenas med grannen och barndomsvännen/kärleken.

Isabella kämpar på med sitt jobb som receptionist på TV4 och livas upp när en ny, yngre tjej börjar jobba med henne i receptionen. Hon har ”koll” på allt nytt och Isabella avundas henne den ungdom och frihet hon ännu har.Isabella har börjat fundera en hel del på det här med ålder och uppoffringar och om det här är ”allt” i livet?

Till slut blir Isabella övertalad av sin man att ”göra en Bitterfitta”. D.v.s. åka iväg ensam på semester för att ta hand om sig själv. Men varför vill egentligen Matte att hon ska resa iväg? Är det verkligen bara för att hon ska ha chans att vila upp sig? Eller har han ett eget motiv till att hon ska resa bort?

Jag ger TYVÄRR boken endast två och en halv tonårsmorsor av fem möjliga:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

För andra boktips, gå in på Boktipset!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Boktips: I en annan del av Bromma

  1. Vad kul att du gillar gruppen 🙂 Jag tycker också att det är himla viktigt att uppmärksamma folk om vad som faktiskt sker i vårat ”trygga” Sverige.

    Jag har hört talas mycket om Martina Haag, men har tyvärr inte läst någon bok skriven av henne.

  2. Sofie: Ja, jag gillar också henne. Ã… andra sidan så är ju smaken inte alltid detsamma. Tänk på att det här är bara MIN åsikt. Sedan kan man ju alltid googla runt och se vad som skrivits om boken överlag.

    Emma-Lou: Nej, men jag gillade hennes första bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.