Att lära av sina misstag…

Isatou (16), Jainaba (19) och Binta (21)

De måste få göra sina egna misstag. Jag vet. Men ibland vill man bara skrika till barnen att de gör ett misstag, att de borde lära av mina misstag. Det kan de förstås inte göra. På samma vis som jag inte kunde lära av mina föräldrars misstag utan var tvungen att göra mina egna. Ibland måste man bara vara tyst och tigande åse hur barnen begår samma misstag som man själv gjorde. Och ta dess konsekvenser.

Det var bara det att ingen berättade för mig hur svårt det är, innan jag fick barn…!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Att lära av sina misstag…

  1. Det är väldigt märkligt hur korkade de är som inte passar på att dricka ur den enorma visdomskälla vi mammor sitter på, utan bara svarar ”jaja jag har hört det där”. Jag blir vansinnigt frusterad. Egentligen tror alla unga människor att deras problem är alldeles nya och unika, men i själva verket är de alla recyclade.

  2. Jag håller verkligen med! Jag kan också bli väldigt frustrerad av det. Men så minns jag att jag inte var så väldigt bra på att dricka ur den där visdomskällan själv och då lugnar jag ner mig! 😉

  3. vad tiden går fort! Minns för typ fyra år sen, då var de minsann mycket yngre! (inte för att jag är äldre än äldsta själv, men ändå)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.