Dagens insändare

Mabou som Prins-Daniel-kopia

Läste ett insändar-sms i Metro idag:

”Victoria ville inte ha fyrverkerier på bröllopet av miljöskäl, men 18 Jasplan var okej? / KONSTIGT!?”

Jag skrattade så jag nära på satte frukosten i halsen! Så klockrent!

Jag reagerade också under bröllopet att man sagt nej till både ballonger (gasfyllda) och fyrverkerier av miljöskäl. En hel del av gästerna bussades i SL-bussar till kyrkan. Av miljöskäl. Men, som sagt 18 Jasplan gick bra och privatjetplan till bröllopsresan

Ibland älskar jag miljökämpar!

Och om du inte redan röstat på min blogg, så får du väldigt gärna göra det HÄR!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Dagens insändare

 1. Äsch, du är bara avundsjuk ! *Skrattar* Jag läste också och skrattade. Men hon menade väl, allt kan inte gå rätt – men de kanske klimatkompenserade extra ? Och då är väl allt förlåtet ? *ler*

  Men Mabou är ju så snygg! Han får skaffa heltidsglasögon.

 2. sånt här kan jag bli lite irriterad på. Det är väl bättre än att inte tänka på miljön ALLS? Hellre ekologiskt en gång i veckan än ingen gång.

 3. Visserligen har ni rätt. Men alternativet var nog aldrig att ha ett HELT miljövänligt bröllop. Då är det ju bra att välja bort vissa delar i alla fall.

 4. Filippa: Nej, jag ville bara blåsa helium-ballonger och se fyrverkerier…! 😉

  emmy: Det är klart det är bra att tänka på miljön ibland, än inte alls. Men man måste ha lite proportioner också. I det här fallet tycker jag att man silar mygg och sväljer kameler!

  Veronika: Nej, men det är lite kul när man lyssnade på kommentatorerna som väldigt ofta poängterade att brudparet och kungafamiljen varit så miljömedvetna i planeringen och som sagt var, att inte tillåta helium-ballonger eller fyrverkerier, men tillåta 18 Jetplan, det känns som om att man silar mygg och sväljer kameler…! Hade det inte varit rimligare att göra tvärt om, om man nu var väldigt mån om miljön? 😉

 5. jo visst, det tycker jag också. Men jag tycker fortfarande att hon borde få ett POSITIVT bemötande ang. det hon faktiskt valde att låta bli. Det känns som att hon skulle fått mindre kritik om hon inte åt ekologiskt på middagen och hade tusen fyrverkerier. Och det är ju knäppt. För övrigt tror jag fyrverkerierna var hennes personliga val, medan jetplanen var från försvarsmakten och därmed deras beslut? Missförstå mig inte – jag tyckte det var skitdumt med planen!

 6. Kan det inte ha varit så att uppvisningen var en ”present” från försvaret, och det är ju inte särskilt artigt att säga nejtack till en bröllopspresent…

 7. emmy: Du skriver ”hon borde få ett POSITIVT bemötande”. För att vara ärlig har jag inte en blekaste aning om hur mycket just HON har varit med och bestämt, därför har jag inte heller nämnt just henne. Det låter däremot rimligt, som du gissar att DE (brudparet tillsammans med hovet) bestämt om mat och ballonger, men kanske inte om Jas-planen? Det låter rimligt. Men sammantaget tycker jag ändå att det blir väldigt felaktiga proportioner… För övrigt var inte detta inlägg någon kritik mot prinsessan personligen, utan som jag skrivit i ett annat inlägg härom dagen, så har jag fått ett sympatiskt och bra intryck av Victoria. Ännu mer nu efter bröllopet. Men som sagt, det var lite tokiga proportioner när det gäller miljötänket här… 😉

  Jossi: Så kan det absolut ha varit…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.