Me, Myself & I

Igår skulle min lilla mamma släpa med mig till en fotostudio. Man skulle få håret fixat, bli sminkad och fotas…

Handen på hjärtat så var jag inte helt upplagd för det där, då jag har schemat från helvetet (typ) denna vecka på jobbet och denna dag var en av mina få lediga tillfällen. Det var föga lockande att gå och ställa sig i en fotostudio… Däremot var jag verkligen sugen på att träffa min mamma, så jag åkte i alla fall!

Vi lunchade och hade det trevligt. När vi väl kom fram till fotostudion så var det helt okej och riktigt roligt.

Vi sminkades, fick håret fixat och fotades.

Jag hade redan bestämt att jag inte skulle köpa några foton, då min ekonomi inte tillåter det denna månad.

Men. När jag såg bilderna. Då visste jag. Att jag måste typ sno dem och hoppa ut från balkongen. Jag ville inte lämna studion utan bilderna på mig. Men. Det var för högt. Att hoppa. Så jag satt kvar. Och tänkte att om jag vägrar lämna stället. Bara sitter kvar i soffan. Då kanske de ger mig bilderna till slut. Bara för att bli av med mig.

Bilderna var inte billiga. Det ska erkännas. Men om du själv såg dig i spegeln och alltid såg en typ Shrek och så en dag så fotade någon dig och du såg ut som en… ja normal kvinna som du gärna skulle vilja möta i spegeln varje gång, ja, då är det svårt att bara låta den där normala kvinnan gå och stanna kvar vid Shrek-bilden…

Jag och min åsna…

Så tänkte jag. Och min mamma såg det. Hon är ju min mamma. Så avslöjade hon att hon skulle ge mig dem i för tidig 40-årspresent. (Ja, det är visserligen vääääldigt tidigt, vill jag bara understryka!!)

Jag hade nästan kunnat ge min högra hand för de där bilderna, men nu slapp jag alltså det. Båda händerna är kvar och jag har ett gäng ruggigt fina bilder som jag ska ta fram och titta på varje gång jag känner mig lite sunkig, tjock, ful etc. Så ska jag försöka komma ihåg att jag egentligen duger som jag är. Eller i alla fall gjorde det en dag i Juli 2010! 😉

En av de bilder jag blev mest nöjd med

Sedan gick vi till Kungsträdgården och käkade glass och mötte upp med Isatou och Mabou och Mabou ´s pappa, då jag skulle ta med mig Mabou hem igen från Stockholm.

Mabou står på händer i Kungsträdgården

Det blev en toppen dag och jag har förstås världens bästa mamma!! Även om hon nu påminde mig om min kommande 40-årsdag allt för tidigt… Men det ser väl vem som helst, att jag har eeeevigheter kvar till 40. Typ…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

21 svar på ”Me, Myself & I

 1. mariebrima: Tack!! 😀 Du får åka dit och bli staylad och fotad du också, så ska du få se vilka under det går att göra!! 😀 Om till och med jag kan bli lite fin! 😉

 2. Ã…ååååh vilken fin bild!!! Hoppas på att få se de andra också 😀

  Förresten, hette företaget ni var på möjligtvis The Studio? För isåfall har vi samma ställe här i Skåne (Malmö).

 3. Vilken grej !
  Du är ju vackrare än de flesta fotomodeller på den där bilden också !
  Och din mamma måste ha sagt fel ! – Det måste ju ha varit din tjugofemårsdag hon pratade om ju !

 4. Jättefin bild ju, verkligen!!! Kan man få telefonnumret till fotografen? Gör han/hon underverk även med tjocka magar, dubbelhakor och hängtuttar/-rumpor? 😉

 5. Så klart du skulle köpa bilderna när de var så fina!!!
  Och sminkningen främhävde verkligen ditt fina ansikte o fina drag. Kanske kan du själv göra samma sminkning typ varje dag typ 🙂
  (föreslår jag som typ aldrig orkar sminka mig …)

 6. Karin: Tusen tack! Ja, det var verkligen kul. Jag är inte så mycket för att bli ”ompysslad”, men när nu resultatet blev så bra, så känns det toppen! 🙂 Visst måste mamma haft fel! 🙂 Det ser ju vem som helst!

  Tofflan: Kolla bara på The Studio och ring och boka. Ja, du ser ju själv på mig. Allt ”försvinner”. Dubbelhaka, magar och allt! 😉

  Sofie: Ja, men som sagt, de var VÄLDIGT dyra!! Ja, sminkningen blev bra, men faktum är att det är samma sminkning som jag själv gör som ”festsminkning” förutom att hon la in kajal under ögat, vilket jag slutat med då det ”förminskar” mina ögon. Men till bilderna blev det jättebra!! Däremot vill jag gärna lära mig att göra de där lockarna i håret! 😀

  Svarten: Absolut! 🙂 Men bara om jag slipper dricka kaffe och får ta läsk i stället (varför känner jag mig som ett litet barn nu?) Haha…

  Ludmilla: Tack! Ja, det var toppen att spendera hela dagen med mamsen!!

  Faktum är att jag fått så mycket positiv respons på den här bilden (har inte ens visat de andra än 😀 ) att jag ibland måste kolla på bilden så det verkligen är jag?! Men jaaa… det ÄR JAG!! 🙂

 7. ”Du får åka dit och bli staylad och fotad du också”
  -Jag fyller ju år om några dagar så… om du betalar en fotosession åt mig så ska jag bjuda dig på tårta, det låter väl som en bra idé? 😉

 8. Men shit alltså vilken pingla, förstår att du är nöjd!!
  Ã… självklart syns det inte alls att du närmar dig 40, visst var det typ 10 år bort?!
  Ha det skönt därute i sommarsverige å jobba inte ihjäl dig!

 9. Tofflan: Inte så långt som du inbillar dig! /Flodhästen 😉

  mariebrima: Nja, min ekonomi tillåter tyvärr inte det. Men om du fyller år om några dar, så kanske du kan önska det i present från alla släktingar, vänner och andra som kanske vill uppvakta dig? GRATTIS i förskott i alla fall! ♥ Kram!

  Karin: Tack! 🙂 Kram tillbaka!

  mariebrima: Trist! Kommer sakna dina kommentarer!! Men jag hoppas du får en riktigt fin sommar!! ♥♥♥

  Anna S: Ja, det måste verkligen vara fel med 40… 😉 Jag har jobbat halvt ihjäl mig ett par veckor nu, men från och med i kväll är jag ledig i 1 ½ vecka. Ska bli toppen! Kram och hälsa alla!

  Tatiana: Tack! ♥

 10. Du är strålande vacker, både före & efter styling!
  Amazing woman and mother <3

  När detta är sagt så måste det ju varit underbart med en dag i egenvårdens sign. Såg direkt den vackra bilden i din avartar & blev hysteriskt avis. Tänk att ha så vackra bilder av sig själv 😀 stora kramar från mig i Norge
  St

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.