Ã…sa Linderborg tycker till om Mohamed Omar

Jag läste en mycket bra recension/artikel av Ã…sa Linderborg om Mohamed Omars Islamisten i Aftonbladet Kultur. Jag har svårt för all slags extremism och gillar ibland att leva i ”landet lagom”. All form av extremitet tror jag är skadligt för människan, då den ofta handlar mer om att förgöra än att tillvarata och förlåta. Oavsett om det gäller religion eller andra saker i världen. Jag tycker att Mohamed Omar i flera avseenden visar en extremism i sina texter.

I min värld är inget svart/vitt i stort sett, nästan allt har gråa nyanser och det är de som får mig att växa, bli starkare, ödmjukare och som får mig att må bra med det liv jag valt att leva. Därför har jag alltid svårt med personer som pekar med hela handen. De finns det många av. Jag tror tyvärr inte att det är särskilt utvecklande för ett samhälle eller oss människor som lever i det!

Mohamed Omar svarar här själv på Ã…sa Linderborgs kritik!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.