Världens bästa Norrland

En fem veckor gammal fölunge vi fick äran att besöka i Norrland

Är åter hemma igen efter en fantastiskt lyckad Norrlandsresa. Vi har haft några helt fantastiska dagar i Sundsvall, min barndomsstad. Jag har hunnit med både nostalgi, djup vänskap, trav, hästskötsel (nåja, jag har tittat på i alla fall), skadat foten, lassat höbalar, Sundsvalls gatufest och ett helt fantastiskt bröllop!

Jag kommer förstås att dela med mig av en del av det vi varit med om… Fattas bara annat, när jag varit så dålig på att uppdatera bloggen från min resa! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Världens bästa Norrland

  1. Hoppas ni har det underbart, kan meddela att det är 30 grader inne på kontoret och jag bara sitter och längtar hem till mitt lilla hus vid havet! … tror aldrig jag längtat efter att få ha semster så mycket som jag gjort nu!
    Ha en kanon dag!
    Kram Maya

  2. Pingback: norrland » Twitter Trends

  3. Maya: Vi hade det toppen!! Jag tror inte du är ensam om att längta till lite svalka… Men i vintras när jag var arg över kylan och gick och frös så lovade jag mig själv att inte klaga på värme i sommar, hur varmt det än blev. Jag älskar ju värme, men kan erkänna att de senaste två dagarna har det varit lite svårt att hålla mitt löfte! 😉 Kram! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. Världens bästa Norrland: