Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”16 days to go…

  1. Känner mig också på G. Har köpt hörselskydds hörlurar till Olali men han tar bara av sig dem. Vad gör man då någon som vet? Är det jättefarligt med det höga ljudet för en ettåring om de inte har hörlurar på????

  2. Sofie: Toppen! Hoppas vi hinner ses lite under de där dagarna!! Det är klart det finns en risk när barn inte har hörselskydd, å andra sidan har alla mina tjejer hängt med på konserter och festivaler utan hörselskydd (det var inte riktigt snack om det då) och de har inte blivit hörselskadade. Men kanske kommer han vilja behålla dem på, när han väl är där och hör hur hög musik det är?

    Ã… andra sidan upplever ju inte jag (fast jag är ju vuxen) det som jättehög volym när man inte står längst framme vid scenen. Kanske du kan prova såna gula öronproppar annars? De man stoppar in i öronen? Kanske är de lite svårare att pillra ur? Har för mig att man kan få såna på festivalen, annars tror jag bara de kostar några kronor på apoteket…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.