12 days to go…

Nu är det tolv dagar kvar. Jag ser verkligen fram emot den här festivalen!! Nedräkningen fortsätter i form av en warm up, som jag har här på bloggen. Idag lägger jag ut den lokala gruppen Labyrint från Gottsunda, med Jacco i spetsen. Labyrint kommer också att uppträda på festivalen i år!

Jag har tidigare lagt ut den här låten med Jacco när jag skrev ett debattinlägg om förortsproblematiken i Gottsunda och i många andra förorter i Sverige; Finländare drar kniv och muslimer vill införa sharialagar! Här kommer låten igen:

Minst en låt om dagen fram till Uppsala Reggaefestival

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”12 days to go…

  1. Sorg i reggaekretsar Sugar Minott död ,så ung 54 år,R.I.P,herregud alla gamla ikoner, går who is left Gregory den gamla rebellen,ser fram emot Uppsala ,lite glädje och damm good music,Jah Live,One Love

  2. Pingback: Uppsala Reggaefestival 2010 Dag 2: Labyrint (Videointervju)

  3. Pingback: Uppsala Reggaefestival 2010 Dag 2: Labyrint (Videointervju)

  4. Pingback: Nytt GULD till Labyrint | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] här är min nya favoritlåt med Labyrint (efter att ha spelat Vår Betong 24/7 ett tag […]

  2. […] här är min nya favoritlåt med Labyrint (efter att ha spelat Vår Betong 24/7 ett tag […]