Sugar Minott har lämnat oss…

Jag upptäckte precis att nu även den gamle Veteranen inom Reggae, nämligen Sugar Minott har lämnat oss… Han blev 54 år och var en stor artist inom reggaemusiken. Tyvärr är han en av många som gått bort allt för tidigt! Att få det beskedet nu under upptakten inför Uppsala Reggaefestival, känns extra trist.

R.I.P. Lincoln Barrington / Sugar Minott

SvD: Reggaeartisten Sugar Minott är död

Sveriges Radio: Reggae-fans sörjer Sugar Minott

Sugar Minott: The Official Web site

Wikipedia: Sugar Minott

Myspace: Sugar Minott – Godfather of Dancehall

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.