Boktips: I krigarens spår (Lättläst)

Jag har läst den lättlästa boken I krigarens spår av Niklas Krog. Boken är en fantasiroman som är en fristående fortsättning på boken Krigare utan minne och avslutas med orden: ”fortsättningen följer”.

Tyvärr kändes boken inte så fristående och avslutningsorden var lite retsamma, då det kändes som om boken slutade ”mitt i”.

Den här boken handlar i alla fall om en stor krigare, som inte blivit övervunnen. Man får följa Biko på hans väg hem. Följa hur han blir överfallen, trots att han verkar ha gått från att vara en slagskämpe, till att egentligen vara rätt trött på att slåss för sitt liv. På väg hem möter han i alla fall personer han får förtroende för, något han aldrig tidigare tycks ha haft. Människor som offrar sina liv för att hjälpa honom och skydda honom från de som jagar honom.

Frågan är: varför är de beredda att offra sina liv för honom?

Jag tyckte kanske inte att historien var så väldigt intressant, även om delar av den är läsvärd. Kanske krävs det ett särskilt intresse för just fantasyromaner, eller för slagskämpar för att riktigt falla för denna bok?

Jag ger boken endast två tonårsmorsor av fem möjliga:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

För mer tips om LättLäst!

För andra boktips, gå in på Boktipset!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.