Welcome home Vendi

Syskon och kompisar kan vara ett litet problem med yngre barn. Det blir lätt att syskon konkurrerar om vissa kompisar. Så var det hos oss också när flickorna var yngre. Tack och lov blir de äldre och mognare med åren.

Logiskt borde kanske vara att Binta (21) och Jai (19) eller att Jai och Isa (17) delade kompisar. Men så är det inte. Jo, det är klart de ibland umgås med varandras kompisar. Men mest är det Isa och Binta faktiskt som delar vänner. De har förstås sina egna kompisar också, men de har också flera gemensamma vänner.

En sådan vän är Vendela. Hon är vän och danspartner med Binta i den gemensamma gruppen Blackout. Men Vendela är också Isa ´s kompis. Jag tror faktiskt ingen har längtat så mycket efter Vendela nu när hon varit en månad i Ghana, som Isa har längtat.

Hon har pratat och pratat om Vendela HELA TIDEN!! 🙂

I natt kom Vendela hem i alla fall. Och direkt hon åkte hemifrån idag, så kom hon och hämtade upp Isa i bilen, innan hon mötte upp med de andra tjejerna.

Så här glada var tjejerna i dag när de återförenades.

Vendela ser glad, pigg, vacker och strålande ut…

Som Isa ´s mamma så glädjes jag över deras vänskap. Som Vendela ´s manager så glädjes jag över att hon ser glad, pigg, utvilad och taggad ut för dans, dans och en himla massa dans här framöver!! Welcome back, Vendi/Bumbi Gal!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Welcome home Vendi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.