9 days to go…

Nedräkningen fortsätter. Nu är det 9 dagar kvar tills Uppsala Reggaefestival sätter igång.

Idag bjuder jag på en warm up med en kvinnlig reggaeartist, nämligen Tanya Stephens, eftersom jag är väldigt förtjust i kvinnliga reggae, dancehall och ragga-artister. För er som, liksom mig är gaaalen i 80- och 90-talets raggamuffintjejer. HÄR kan ni lyssna på en underbar mix med Raggamuffin Ladys. Som ni även kan ladda ner HÄR!

Tanya Stephens

Minst en låt om dagen…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”9 days to go…

  1. Härligt med countdown! Den här är en av mina absoluta favoritlåtar!! I år ska jag ÄNTLIGEN (för första gången) gå på Reggaefestivalen!! 🙂 Jag längtar jag med!! Nu ska jag njuta vidare av all härlig musik du lagt upp! 🙂

  2. Maria: Jag är också helt gaaalen i just den här låten! Glöm inte ladda ner låt-mixen jag länkat till ovan i det här inlägget, de är också grymma!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.