7 days to go…

Min warm up rullar på. Nu är det bara en vecka kvar tills Uppsala Reggaefestival drar igång här i Uppsala och jag börjar se ljuset i den här tunneln av förväntan!

Idag fortsätter jag på det kvinnliga temat med Etana som uppträdde på förra årets Reggaefestival:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”7 days to go…

  1. Roligt att du visar kvinnliga reggaeartister, det finns ju så många bra, även om de inte är lika kända av allmänheten som de manliga.
    Du missar väl inte den klassiska jamaikanska filmen ”The Harder They Come” med många ”gamla godingar” ikväll på svt2.

  2. Levidag: Ja, jag är ju helt tokig i kvinnliga reggae o ragga-artister, så det är svårt att låta bli! 😉 Ja, det är synd att många kvinnor inom den musiken inte lyfts fram bättre! Kommer förstås kolla The Harder They come i kväll! 🙂 23.55 på SVT 2 om någon annan missat det! 🙂

  3. 12:e. Herreguud, får en chock när jag ser det på pränt!! 45år! Hur gick det till?? Fast jag måste säga att jag känner mig väldigt bra nu, stark och glad och trygg, känner mig själv. Vill verkligen inte gå tillbaka och vara 20 år igen.

  4. Levidag: Ja, då har vi verkligen något gemensamt. Jag förstår inte heller hur det gick till att jag blev snart 40, men jag skulle verkligen inte vilja vara 20 igen. Det sägs att efter 40 börjar livet och jag hoppas det stämmer. Allt blev i alla fall mycket bättre efter 30! Så det verkar finnas hopp…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.