Nytt utseende

Dagens designdrottning är ingen mindre än en riktig häxa! Ja, som ni ser så har jag fått så fin hjälp med min header.

Jag var aaaaptrött på min gamla. Särskilt som jag, sanningen att säga inte ens gillade bilden på mig själv, som var från förra årets reggaefestival. Min mamma blev jätteförvånad när jag lagt upp just den bilden på min nya header, då hon uppenbarligen inte heller gillade den… Haha…

Nåja, nu har jag en ny och fin och dessutom har jag fått en viss undervisning i att göra header, vilket innebär att nästa gång jag får för mig att byta, så kan jag kanske, med lite assistans, göra min egen header!

Nå, vad tycker ni? Tycker ni lika mycket om den som jag gör? (Jag har för övrigt DRÖMT om den i natt, vilket säger en del om vad jag själv tycker om den!) 🙂

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

15 svar på ”Nytt utseende

  1. Hallå, personligen så tycker jag du är finare på förra bilden ,more rootsie,hela facebook består av dom här bilderna så fixade att alla verkar vara släkt med varandra ,nä du är cool som du är ,one love

  2. Tatiana, Johanna, Rosie, LiBi, Gunilla, tomatsallad, Bettan, smulan, J, Ru*: TUSEN TACK!! Jag är verkligen nöjd själv! 🙂 ♥♥♥

    Svarten: Haha, din lilla smickrare där! 😀

    maria: Jag gillade som sagt inte förra bilden alls, men kan också tycka att helt ”naturliga” bilder kan vara jättefina. Men jag vet inte riktigt vad du menar med ”fixade bilder”. För min bild är i alla fall tagen hos fotograf och de har lockat mitt hår och sminkat mig innan, men bilden i sig är inte ”fixad”. Men det är som sagt en ”proffsbild” eftersom det är en fotograf som tagit det.

    Men smaken är ju som baken! 🙂 Kommer helt säkert fortsätta lägga ut ”vanliga” bilder i bloggen ändå! 😉

  3. Sorry,jag menade inte att dina bilder var retucherade eller nåt,dom var fina såklart, det jag menar är att paketen som fotograferna säljer(smink,hår,mm)att det blir så lika ,jag ville absolut inte kritisera ,anyhow hoppas du får fina dagar One Love

  4. maria: Nej, jag tog det inte som kritik heller, alla har ju olika smak. Det är ju egentligen mer trevligt att någon gillar en ”naturlig” än när man är ”uppfixad”, jag ville bara poängtera att bilderna inte är retuscherade eller ”omgjorda”! 🙂 One Love! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.