2 days to go…

Nu har jag haft warm up och nedräkning på bloggen sedan drygt ett par veckor tillbaka inför årets Uppsala Reggaefestival, som också är ett 10-årsjubileum. Faktum är att nu börjar det närma sig. Med stormsteg! Nu är det bara två dagar kvar.

Idag bjuder jag på lite Bunny Wailer som också kommer att uppträda på festivalen i år. Förra sommaren såg jag honomGröna Lund och han var lika bra som då jag såg honom första gången, vilket jag tror var 1989, när Binta var nyfödd när han spelade på Skeppsholmen.

Min egen favoritlåt med Bunny Wailer är väldigt gammal, men den får det alltid att spritta i benen på mig och ett leende att spridas i mitt ansikte när jag hör den: JUMP JUMP:

Mina egna klipp från Gröna Lund förra året:

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.