Jag hade en plan, Sickan…

Isa ligger risigt till just nu, kan man säga…

Planen var liksom klar. Sov alldeles för lite igår morse efter jobbet, då jag inte ville vända på dygnet. Var halvt död hela dagen. Bestämde mig för att sova ut ordenligt på morgonen för att påbörja storstädningen idag med en himla fart. Pappa skulle åka med Mabou till Furuvik, så jag skulle liksom ha hela dagen på mig att städa…

Tidigt på morgonen bestämde sig Isa för att komma hem innan jobbet. Vad hon inte bestämt sig för var att ta med sig nyckeln. Så hon ringde min mobil.

Och väckte mig.

Det kommer att ta ett tag innan hon glömmer sin nyckel igen.

Den utskällningen var inte nådig. Jag tog i från tårna. Kunde förstås inte somna om efter det. Efter ett tag ropade Mabou från övervåningen: ”Mamma, skulle vi inte sova ut idag, som du sa? Varför är du redan uppe?”

Han åkte till Furuvik med morfar och de fick en toppen dag tillsammans!

För min del: hela dagen blev förstörd. Två nätter med dålig sömn tar kål på vilken sömntörstande 39-årig morsa som helst…

Har börjat sortera tvätt. Fyllt diskmaskinen. Isa kom hem på lunchen och åt. Tror ni hon ställde in grejerna i diskmaskinen? I så fall tror ni nog på tomten också…

Mycket mer städning än så har jag inte kommit mig för. Och det ser riktigt illa ut här hemma just nu. Riktigt illa.

Nu ska jag göra ett nytt försök. Att sova ut och sedan storstäda i morgon. Jättesnabbt. Och effektivt. Och med värsta superhjältefarten! Den unge som väcker mig, får inga julklappar. De närmsta 10 åren!

Wish me luck!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Jag hade en plan, Sickan…

  1. Pingback: Sömnlös in Uppsala… (och kaos i mitt hem)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Jag hade en plan, Sickan… […]