Today is the DAY

Lite förhandstitt från festivalen igår kväll, när vi var nere och hämtade ut festivalband och kollade in läget… Isa och Blackout med familj och vänner gjorde sig lite hemmastadda

Vi har räknat ner och värmt upp. Taggat oss och vi har verkligen kommit i festivalstämning!! UPPSALA REGGAEFESTIVAL HAR STARTAT!!

Jag ser fram emot att få se en massa bra artister och träffa gamla vänner och bekanta, jag ser fram emot att äta mat från världens alla hörn och roa mig med familj, släkt och vänner. Jag ser fram emot att se vilket utbud försäljarna har att erbjuda. Kort sagt: Jag ser fram emot det mesta. Vi kommer att gå tre generationer på den här reggaefestivalen från min familj. Från mina föräldrar som är 63 och 57 år gamla, ner till lilla Mabou som är 8 år.

Mest av allt så ser jag fram emot att Binta och hennes dansgrupp Blackout ska uppträda och det kommer de att göra redan ikväll kl. 22.00 på tältscenen. För er som ska dit: missa inte dem. Den enda dansgrupp som fått haft egen show på Uppsala Reggaefestival och nu gör de alltså det för andra året!!

För er som inte har möjlighet att gå, så kan ni gärna ta del av förra årets rapportering av URF tills jag hinner lägga upp ny info för i år. Massor av bilder, info, videos och debatt har jag delat med mig av tidigare:

Övriga länkar:

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Today is the DAY

  1. Levidag: Du har all anledning till det…! 🙂 Kom precis hem från första dagens reggaefestvial och so far kan jag bara säga en sak: den var riktigt GRYM!! Men lovar förstås att uppdatera från hela festivalen för er som inte haft möjlighet att gå! 🙂

    Nabil: Jag gissar att det är Blackout du vill ha till Göteborg? Det har kommit en del förfrågningar därifrån, men lustigt nog inga bokningar! Du får snacka med någon festarrangör eller nattklubbsbokare, så de kan boka Blackout. Då lovar jag att de kommer! 🙂

  2. Pingback: Slutsammanfattning av Uppsala Reggaefestival 2010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.