Uppsala Reggaefestival 2010 Dag 2: Mingel

Efter intervjun med Labyrint, fortfarande dag 2, minglade vi runt lite på festivalen och kollade in en del folk…

Uppsala Reggaefestival välkända Ingrid, eller ”Rastafarmor”, med den aktningsvärda åldern 74 år, satt och bekantade sig med oss en stund. Jag tyckte det var kul att det var väldigt mycket folk i år på festivalen som kände igen mig från bloggen och kom fram och hälsade. Men jag kan lova att jag låg i lä, mot ”Rastafarmor” som blev fotad var och varannan minut av olika människor.

Jeremy jobbade på och Mathilde minglar runt

Vendela och Hareg busar lite…

En glad festivalbesökare-Kristofer (Ser du att jag minns både namnet och stavningen?! 🙂 )

Binta med Arigs, som skriver reggaebloggen på UNT

Jag, i grodperspektiv

Mamma sitter och njuter av festivalen

En tjuvklunk ur Mabou ´s milkshake…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Uppsala Reggaefestival 2010 Dag 2: Mingel

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.