Uppsala Reggaefestival 2010 Dag 2: Peetah & Gramps Morgan Heritage

Ja, fortfarande dag 2 av Uppsala Reggaefestival, då… Nu var det dags för Peetah & Gramps från gruppen Morgan Heritage som skulle upp på stora scenen. Morgan Heritage är alltså en grupp på fem syskon och det här var två av dessa syskons show.

Konserten var bra. Jag tyckte inte den var så mycket ”utöver det vanliga”, men den var heller inte dålig på något sätt. Däremot hade min mamma och jag en stor kille bakom oss i publiken, som stod och skrek ut sina favoritlåtar som han ville skulle spelas, vilket musikerna naturligtvis absolut inte hörde…

När de inte spelade ”hans” låtar förrän på slutet så blev han allt mer upprörd och upphetsad och till slut skrek han ”Down by the fucking river”, (han ville tydligen höra låten Down By the River) samtidigt som han stod och slog på mammas huvud och axlar… Haha… Ja, mycket ska man se…

Tyvärr blev bilderna väldigt mörka. Om du klickar på bilden, ser du den dock något tydligare…!

Först ut var Gramps:

Sedan kom även Peetah:

Två av mina favoriter med Morgan Heritage:

Isa, Peetah, Mabou och Jasmine (Foto av Malika)

Malika (direkt efter Blackout ´s framträdande i Torsdags)

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Uppsala Reggaefestival 2010 Dag 2: Peetah & Gramps Morgan Heritage

  1. Tack för din rapportering från URF,kul att läsa.
    Tell Me How Come är också en av mina absoluta favoritlåtar. Att lyssna på den blev en perfekt eftermiddagspaus på jobbet…

  2. Pingback: Slutsammanfattning av Uppsala Reggaefestival 2010

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Uppsala Reggaefestival 2010 Dag 2: Peetah & Gramps Morgan Heritage […]