Blackout på festivalen Ung 08 2010 (Video)

För ett år sedan gjorde jag en första intervju med Blackout, inför deras bildande av ny grupp. Det är ovanligt många som sett det videoklippet som jag lade upp i två delar. Deras avslutningsframträdande med gruppen Zumbas kom sig att bli på Uppsala Reggaefestival 2009 och Blackout ´s första framträdande kom sig att bli på Ung 08-festivalen i Stockholm 2009.

Nu har Blackout alltså funnits i drygt ett år och även om tjejerna har dansat tillsammans i flera år tidigare, så tror jag att just Blackout blev som en nystart för tjejerna och de har utvecklats mycket under det här året.

Showen på Uppsala Reggaefestival i år skilde sig mycket från förra årets show. Samma sak med Ung 08 som blev startskottet för Blackout Dancecrew 2009. Showen i år var grym och mycket uppskattad! Det har gett tjejerna ytterligare en knuff i rätt riktning och fått dem än mer taggade för ett nytt år av utmaningar och träning.

Blackout på Ung 08. Så här såg det ut i Fredags i Kungsträdgården:

Själv hoppas jag att Blackout möter nya framgångar under det här kommande året och jag hoppas att tjejerna får möjlighet att fortsätta med det som de älskar allra mest. Nämligen att DANSA!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Blackout på festivalen Ung 08 2010 (Video)

  1. du verkar vara en så himla cool mamma som jag bara vill ha! det är jag säkert inte ensam om! Du är bara så himal bra verkar det som bara! ALL cred till dig Fatou! kram

  2. De är bra!!! Jag var där och tittade, för mina tjejer dansade båda i generations mixen med skills stora tjejen i M.a.d dance och lillskruttan i Baby Mad, Visst blir man stolt, jag måste erkänna att det trilla en tår eller två under mina tjejers framträdande. Min mamma blev super impad av vendela hon tyckte att hon knäckte (mamma är 56) hihi.

  3. Zandrah: Ja, det är ju daggering och den är ju inte så ”rumsren” i Sverige. Än. Men jag tyckte det var rätt rumsrent för att vara daggering, just… 😉 Det finns väldigt mycket grövre! Men hon som filmade (storasyster till en av tjejerna) var där med sina barn och hävdar att hon höll för ögonen på barnen på slutet… hahaha…

    tonårs flicka: Tack för din fina kommentar, men jag tror inte jag är någon ”coolare” mamma än någon annan mamma… Vi alla gör nog vårt bästa för att göra vårt bästa i mammarollen, men jag ÄLSKAR att vara mamma och jag ÄLSKAR att bli äldre och äldre, för det finns inget bättre! 🙂 Kram tillbaka! ♥♥♥

    Knatte: Tack! 🙂

    Malin: Vad kul att du tycker det!! Ja, Vendela är en bra förebild på många sätt och har dessutom mer energi än många dansare!! Min mamma var också där (57) och tyckte alla var duktiga! 🙂 Vad roligt att dina tjejer dansar också. Jag var ju tyvärr inte där, eftersom jag jobbade, men hörde talas om de mindre grupperna! 🙂 Ja, man blir så stolt. På reggaefestivalen när jag stod och filmade strömmade mina tårar med. Man vet vad de kämpar och blir så glad och stolt när de uppnår sitt mål. Att visa upp vad det tagit blod, svett och tårar att uppnå! Mer dans och glädje till folket!! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.