Känner du någon Mamahjälte?

Tidningen Mama kommer att utse en Mamahjälte. Känner du någon sådan? Kanske är du själv en liten Mamahjälte, eller någon annan du känner?

Jag vet inte riktigt om man kan ”tävla” i att vara en bra mamma, på samma sätt som jag har lite svårt att se att man kan tävla i bloggande. Det finns ju så många bra på olika sätt.

Däremot tycker jag det är jättekul att man försöker lyfta fram och uppmärksamma några av de som gör ett särskilt bra jobb. Att man hyllar moderskapet i sig, då det är en mycket tung och svår roll. Samtidigt finns det knappast någon roll i livet som bringar så mycket glädje, kärlek och där man får tillbaka så mycket som just att vara mamma!

Så fundera nu. Har du en särskild mammaplan som fungerar bra och ger dina barn det du tycker är viktigt och kämpar för? Eller kanske du känner någon annan mamma i din bekantskapskrets som du tycker gör ett särskilt bra jobb?

Klicka i så fall HÄR och nominera den du tycker är värd en särskild hyllning!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.