Mabou i SVT

Nu har Mabou varit en av de fem sommarpoolarna i SVT i sommar. Jag är inte säker, men jag misstänker att de inte kommer lägga upp fler filmer på deras sidor nu. Jag ska skriva en liten sammanfattning om Mabou ´s sommarlov vid tillfälle.

I förrgår fick alla fem sommarpoolarna säga ”hej då” i Sommarlovsmorgon. (Jag ligger lite efter med uppdateringen här.) Om du vill se det programmet så kan du kolla det HÄR! Om du vill höra när de har alla sommarpoolare på fiskelinan, så dra fram tidsvisaren till kl. 49.55.

Om du vill se alla sommarpoolarnas sommarlovsklipp så klicka HÄR! Om du vill se en del av Mabou ´s medverkan, så klicka HÄR!

Ett av Mabou ´s sommarklipp!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.