Stående ovationer till Lisa Magnusson!!

I dessa valtider, har jag funderat mycket på ideologi, bakgrund, historia o.s.v. när det gäller våra politiska partier.

Jag har länge förvånats över den lilla kritik som Folkpartiet får från andra partier, med tanke på hur starka reaktionerna blir när SD gör liknande utspel.

Det är ingen nyhet i Folkpartiet, anser jag.

Lisa Magnusson har bloggat detta. Ett inlägg med precis mina tankar, klädda i Lisa ´s ord och uppenbarligen också hennes tankar!

Hennes inlägg kan du läsa här: Folkpartiet är politikens fikarumsrasister

Ett MYCKET bra inlägg. Tack för det, Lisa! Standing ovations!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Stående ovationer till Lisa Magnusson!!

 1. Och tack till dig också för att du tog upp det. Det roliga med folkpartiet är att de anställer invandrare för att kamoflera sin smygrasism.
  Och det finns folk som tar politiska uppdrag hos fp av karriärskäl eller ekonomiska skäl. Lite ”horigt” tycker jag men who am I to judge. Vill man vara ett invandrar-alibi som fp kan vifta med när de blir kritiserade för rasistiska utspel och åsikter om segregering så… ”Vi är inte rasister! Kolla vad många mörkhyade vi har i vårt parti!” liksom

  Det är knappast så att de som används som brickor i detta spel är omedvetna om det och går med i fp av ideologiska skäl för att de brinner för fp:s politik… Jo, vissa kanske gör det, men jag vet att det finns de som ser det som en pinne i karriärstegen. Och arbetsmarkanden ser ju ut som den gör, många tackar kanske inte nej till ett relativt välbetalt jobb bara sådär. Även om det innebär att man promotar ett parti med åsikter i migrationspolitiken som är nära SD:s ideal.

 2. mariebrima: Välkommen tillbaka till mitt kommentarfält! Jag har saknat alla dina kommentarer. Både de med egna små funderingar och åsikter, de som berömmer mina inlägg, men också de mer kritiska där vi är av mer olika åsikt! 🙂

  Ja, det här med karriärstegen, har jag inte snappat ännu, men det kan säkert stämma för många personer. Jag tycker Lisa ´s inlägg är mycket intressant och har själv burit de tankarna hon skriver i sin blogg, en längre tid och förvånats över de få och små reaktioner som möter Folkpartiet!

  Tack igen för din kommentar och kul att ha dig tillbaka! ♥

 3. Taaack! Ja, det känns bra att vara tillbaka, utvilad efter sommaren;) Fast jag har såklart inte kunnat låta bli att gå in här då och då och kika iaf. (I den mån jag fått tag i nån dator, min är ur funktion igen):)

  För en kort tid sedan höjde jag rejält på ögonbrynen när nån jag (minst sagt) känner var involverad i fp:s valkampanj…. :)Väldigt otippat.

  Jag tyckte Lisas krönika var mycket bra. Men jag funderade bara på en sak…det framkom inte OM det är jättevanligt att invandrare/flyktingar väljer bort dagis för sina barn.

  Det vore ju isåfall inte så bra, för barnens språkinlärning alltså.
  Men det var ju heller inte huvudämnet för hennes krönika.

  Ha det så bra!

 4. mariebrima: Ja, det där är jag också intresserad av att veta. Jag känner personligen inga invandrare eller flyktingar, vad jag vet, som inte låtit barnen börja dagis och skola när de kommit till Sverige…

 5. Pingback: Mellan dammråttor och politik Del: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Tyvärr är det inte bara nedrustningen av välfärdssamhället jag reagerat på när det gäller alliansen. Jag tycker också det finns en hel del beröringspunkter med just Sverigedemokraterna både bakåt i tiden och i nutid. Jag har nyligen skrivit om mina åsikter om Folkpartiets invandringspolitik. […]