Blackout intervjuas i Radio Metropol

Igår på eftermiddagen var Binta och Mathilde, två av tjejerna i Blackout med i direktsändning i Radio Metropol. Intervjun kan du lyssna på HÄR (spola fram till 15.35 om du bara vill lyssna på själva intervjun, efter Busy Signal-låten så fortsätter tjejerna att prata, så stäng inte av där om ni vill höra hela intervjun. Det är Husby Festival som föranleder intervjun och om du vill höra om den och vilka artister som uppträder där, kan ni spela fram till 06.30.) Som du kan höra i intervjun så stämmer det kanske inte helt och hållet att jag tog med Binta på klubb, utan det var till konserter hon fick följa med, även om rubriken antyder något annat… Men ja, jag har alltid ansett det vara bra för barn att vara med föräldrar på olika grejer, om man åker dit med dem på deras egna villkor, även om det i grunden är ”vuxengrejer”.

Sedan var klubbar inte riktigt min grej och det kanske var tur ändå, för Binta ´s skull…! 😉

Nåja, i alla fall rullar det på för tjejerna och i dag ska de alltså uppträda på Husby Festival och jag hoppas att för en gångs skull (förutom URF) kunna vara med tjejerna där. Så alla ni som är lite sysslolösa denna Lördageftermiddag och kväll, kolla gärna in på Husby Festival!!

Binta har skrivit om radiosändningen HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.