Ultimata städlistan (musik)

Min ultimata spellista under storstädning kan du lyssna på HÄR!

Sa jag att det är en salig blandning? 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Ultimata städlistan (musik)

  1. Eller hmmm.. det blev konstigt nu såg jag. När jag klickade på din länk så kom min egen spellista upp. Mycket märkligt! Men nu när jag letade upp dig på youtube så hittade jag ju din städlista. Och den var ju inte riktigt samma som min rock n’ roll-lista, nej! Hehe!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.